Adófórum

Adózási és számviteli információk

Kulcs-Soft vagy Infotéka?

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: IBkft » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Kedves Könyvelő társak!

Ki használja a Kulcs-Soft vagy az Infotéka programok közül valemelyiket?
Ti melyiket ajánlanátok inkább?

Köszönöm!
IBkft

HozzászólásSzerző: nagyne_karola » vas. okt. 14, 2012 5:05 pm

Szia!

Nem irtad, hogy melyik programot szeretnéd használni, de én a kulcs-s-t használom kettőskönyvelésre, egyszeres könyvelésre, és bérre is. Eddig még meg voltam elégedve vele.
nagyne_karola

HozzászólásSzerző: 3HInfo » vas. okt. 14, 2012 6:17 pm

Szia!
Én kettőst és egyszerest is használom az Infotékától. Már a dos-os verzióval is könyveltem és most a windows-os változatot használom nagyon régóta. Könnyen paraméterezhető, automata kódokkal könnyű a rögzítés. Mostanában beszéltem velük, fejleszteni fogják, hogy az új áfabevalláshoz legyen segítség.
üdv
Tica
3HInfo

HozzászólásSzerző: biarnei » hétf. okt. 15, 2012 6:38 am

Én a Kulcs-soft rendszerét használom. Nagyon elégedett vagyok vele. Rendszeresen frissítik. Könnyen kezelhető.
biarnei

HozzászólásSzerző: zspotorke » kedd okt. 16, 2012 12:18 am

Szia!

Mindkét cégről csak jót lehet mondani. Könyvelni Infotékával könyvelek, a bérszámfejtést a Kulcs-Soft programjával végezzük. Talán a Kulcsnak jobb a szervizelése, viszont úgy emlékszem drágább, mint az Infotéka. Az Infotéka könyvelő programjai nagyon felhasználóbarátok, könnyen paraméterezhetőek, ahogy Tica írja automata kódok segítségével gyorsan lehet könyvelni vele. Én gyenge pontjaként a devizás folyószámlát illetve az azonos sorszámú/karakterű számlák figyelmeztetés nélküli többszöri rögzíthetőségét tudnám mondani. Ettől függetlenül én 1994 óta az Infotékával könyvelek és nem is szándékozom váltani. Hasonlóan a Kulcs bérprogiját sem cserélném le másra, mert alapjaiban csak jót tudok róla mondani.
zspotorke

Vissza: Adatszolgáltatás