Kedves Mari!
Köszi a választ, én valóban nagyapa vagyok és az idén január 1-től megszünt a nyugdíj ellátás és áttetek a Vezér és csapatának köszönhetően korhatár előtti ellátásba, igaz csak októberig, mert akkor már betöltöm a 62-t.
Tibor
Kedves Mari!
Köszi a választ, én valóban nagyapa vagyok és az idén január 1-től megszünt a nyugdíj ellátás és áttetek a Vezér és csapatának köszönhetően korhatár előtti ellátásba, igaz csak októberig, mert akkor már betöltöm a 62-t.
Tibor
Kedves Kata, köszi a választ, ezzzel sokat segítettél.Szedlacsek pedig nagyon nagy szakmabeli szakmai fórumtag.
Üdv, Tibor
Kedves Tibor!
Nem tudom mire írod, hogy nagyon sokat segítettem, esetleg gúnyból? Hidd el, nem mellébeszélés, ilyen kérdésekre nem lehet itt segítő választ adni, mert képtelenség. Látod, amit ketten is állítottunk, Kovács azonnal "megcágolt" egy "apró nüansznyi" dologgal, ami valóban igaz amenniyben ezt az infornációt azonnal megosztod velünk. Úgyhogy ilyen kérdésekre szépen félrevezető válaszok születhetnek, ezért nem is szoktunk itt a Fórumon belemenni a válaszadásba. Ezt meg kell érteni, mi nem felelőtlenül igérgető, a szakmai dolgokat csak hangoztató - emellett pedig hozzá nem konyító - emberek vagyunk. Amit kimondunk, az felelőséggel akarjuk tenni. (utalhatnék itt a 10-es válaszodban lévőkre)
Szedlacsek pedig nagyon jó szakember, efelől megnyugtatlak.
Üdv. Kata
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 73 vendég