Sziasztok!
Segítsetek nekem, ezt a nyomtatványt máshogyan kell beküldeni, mert nekem sehogy sem sikerül.
Üdv.: Ica
Sziasztok!
Segítsetek nekem, ezt a nyomtatványt máshogyan kell beküldeni, mert nekem sehogy sem sikerül.
Üdv.: Ica
Mihez képest máshogy? Mert úgyanúgy kell, mint a többi NAV-os nyomtatványt.
(A hét elején küldtem be, akkor még minden rendben volt. Remélem a keretprogi frissítéssel nem csezsődött el semmi, mert ma még küldenék kettőt.)
Zsuzsa
Kipróbáltam, simán ment most is.
Zsuzsa
Én tegnap küldetem egyet figyelmeztetés volt vagy öt benne, de nekik nem volt előző évi tartalékolás azért amúgy semmi bibit nem észleltem én sem.
üdv Zsolt
Sziasztok!
Milyen nyomtatvány ez? Mit kell küldeni rajta?
Üdv. Kata
Nonprofitok elszámolása az előző évben kapott SZJA 1%-ról.
Nálam is rendben elment...ahogy írták a tartalékolásra figyelmeztet, de csak sárgával, nem hiba.
Rozi
Köszönöm Rozi, engem ez akkor nem érint.
Üdv. Kata
Sziasztok!
Én is segítséget kérnék, most küldenék először ilyen nyomtatványt, 2010.évi szjaból lenne először 1% 'kapásunk'. Mindenhova nullát írjak? De akkor nekem is hibát ír ki, hogy minden évben nem lehet nulla. Valamit én is elrontok?
Köszi
werony
1/ Ha a 2010-et úgy érted, hogy a 2010. évi SZJA-ból (1053 -as adóbevallásban ajánlottuk fel) most fognak utalni 1%-ot vagyis a nyár végén kaptatok értesítést, szeptemberben beadtátok a 1137A nyomtatványt, akkor mostanában utalják még a pénzt és most nem kell beadni semmit. Majd jövőre kell a 11KOZ-t beadni, azon kell elszámolni, hogy az átutalástól 2012. okt. 30-ig mennyit, mire költöttél.
2/ Ha a 2010-et úgy érted, hogy 2010-ben utaltak pénzt a NAV-tól (amit a 0953-as adóbevallásban ajánlottunk fel), akkor kell kitölteni a 10KOZ-t most. A 01 lap 01. sorába kell írni a kapott összeget, a 04. sorba az átutalástól 2011. október 31-ig elköltött összeget, a 05. sorba azt amit nem költöttél el....F1 billentyűvel (ha letöltötted) segít a kitöltési útmutató.
Tehát az APEH/NAV utalási éve a lényeg: 2010.évi utalás 10KOZ mot, 2011 évi utalás 11KOZ lesz majd.
Rozi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég