Adófórum

Adózási és számviteli információk

alkalmi munkavállaló bejelentése

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: Magdus29 » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok Kedves Fórumozók!

Már teljesen kétségbe vagyok esve. Egyik ügyfélnek nálam van az ügyfélkapus regisztrációja, azaz én vagyok az, aki a saját nevem alatt küldöm a bevallásait, a T180-as regisztrációs lap feldolgozásra került. Alkalmi munkavállalója a mai napon kezdett, és még a munkakezdés előtt bejelentettem a 11T1042E nyomtatványon, de nem jön az elfogadó nyugta. Csak az érkeztetés. Eddig akármilyen bevallását elküldtem, rövid időn belül megérkezett.

Valamit nem jól csinálok? Mert már tiszta stressz vagyok.

Köszönöm a válaszotokat.

Magdus

Magdus29

HozzászólásSzerző: Zskovács » vas. jan. 02, 2011 7:16 am

Szia Magdus!

A nyugták tényleg késnek, meg van az érkeztető leveled, akkor várj türelmesen. Ma pl. le is áll a szolgáltatásuk este valamennyi időre, nincs naprakész feldolgozás. Én is küldtem tegnap két bevallást, de nyugta még sehol. Folyamatosan teszik fel az új nyomtatványokat, frissítenek, még nem dolgoznak "élesben" szerintem.

üdv.

Zsuzsa

Zskovács

HozzászólásSzerző: madora100 » vas. jan. 02, 2011 10:44 am

Egyéb esetben is előfordul, hogy nem jön nyugta, csak 1-2 nap múlva lehet hozzá jutni. Az érkeztetéssel bizonyított a bejelentési kötelezettséged teljesítése, a nyugta meg majd jön......
madora100

HozzászólásSzerző: Magdus29 » vas. jan. 02, 2011 12:28 pm

Sziasztok!

Nagyon megnyugtattatok, köszönöm nektek. Igaz is, hiszen év eleje van. Csak nem vagyok hozzászokva, hogy nyugta nem érkezik, eddig legalábbis. De még egyszer köszönöm nektek.

Üdv.

Magdus

Magdus29

Vissza: Adatszolgáltatás