Adófórum

Adózási és számviteli információk

Új válasz érkezett !! de mégsem :((

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: Kiskovács » szer. okt. 27, 2010 5:17 pm

Szia! A válaszaimat én is csak akkor tudom megnézni, ha közvetlenül a neten jövök fel az oldalra, bejelentkezek, akkor a profilomnál ott vannak a válaszaim is, nem csak az elfogadott válaszok. Ha az e-milen keresztül jövök fel, akkor csak az elfogadott válaszokat tudom olvasni. A kereső program nálam még sosem működött, inkább "lefagy", ezért nem is próbálkozok. Üdv. Margó
Kiskovács

HozzászólásSzerző: hvanna » szer. okt. 27, 2010 5:24 pm

Szia !

Figyelj , nálam sem jön  egyetlen értesités sem.. csak figyeléssel követem azon kérdéseket melyekre választ irtam. Sok-sok probléma van itt még.. az óra, időpont megjelenitése már csak hab a tortán... A válaszaimat és az elfogadottakból is csak egy oldalt tudok megnézni.

Ma beirtam a kérdések lezárása vitafórumba.. sok sok-kérdést lezárt szerintem Timea.. most néztem olyan kérdéssel melyek januáriak és nem kaptak választ nincsenek lezárva,:-)) szerintem ez a sok info halmaz is zavaró lehet.

Nagyon sok még  a probléma, én is bizom abban hogy Timea is olvassa. és mielőbb kijaviíásra szorulnak ezek a hibák.:-)))

hvanna

HozzászólásSzerző: madora100 » szer. okt. 27, 2010 5:28 pm

Anna!

Ha a lezárt kérdésnél az összes megjelenésre kattintasz, akkor minden előbukkan. 

madora100

HozzászólásSzerző: hvanna » szer. okt. 27, 2010 5:37 pm

Köszi Madora !:-)))) 

hvanna

Előző

Vissza: Adatszolgáltatás