Mindenkit Üdvözlök!
Van egy 1 személyes Bt-m. Garázsajtó, kapunyitók forgalmazásával, beépítésével foglalkozom. Sajnos májustól nincs könyvelőm, szülni fog és pár évig nem dolgozik. Érthető. Egyéni véllalkozásom könyvelését évekig hiba nélkül csináltam. Ezt is legszivesebben magam csinálnám, de ha egy szakember is beleesik abba a hibába, hogy bejelent saját magam alkalmazottjának, inkább nem teszem. Most, részletfizetési kedvezménnyel, havonta törlesztem a "megspórolt" SZJA-t. Nagyon sok értékes dolgot olvasgatok ezen az oldalon! Kérésemmel kapcsolatban nem találtam választ.
Kis bevezető után, webáruház nyitással kapcsolatban kérnék tanácsot, segítséget. A Bt tevékenységi köre tartalmazza az építőipari tevékenységet, kis és nagykereskedelmet. Nekem vendéglátó, kereskedelmi középvégzettségem is van. Kell e szakmai eladót alkalmazni, kell e pénztárgápet vennem, kell e raktárkészlet nyílvántartást vezetnem? Vagy még mire számíthatok, ami eszembe sem jutott, számlázással, könyveléssel, bevallással kapcsolatban, webáruház nyitása esetén.
Segítségét, mindenkinek előre köszönöm!