Látjátok nem szabad semmit elkapkodni. Kár előre dolgozni, nem is lehet. Csak mindig a határidő utolsó napján. Én már 2006-ban megtanultam ezt, akkor nagyon korszerű és nagyon számítógépes akartam lenni. A beküldött bevallásokat még egy év múlva is javítgattam. Azóta leszoktattak stréberségről. Feleannyi munkámba kerül, ha az utolsó pillanatban készítem el pl a 08-at.
Egyébként Nelly dátum szerint mikor küldted az ominózus bevallásokat??
Érdekvédelmi Szövetség alakításában benn vagyok. Neve legyen Pató Pálné Egyesület.
Komolyra fordítva a szót:
Érdekképviseletek:
Kereskedelmi és Iparkamara,MKOE, Számviteli Szakemberek Egyesülete. Állítólag.
Meg talán még a Könyvvizsgálói Kamara. Más nem jut most eszembe.
Nos ezek akik nem védik meg az érdekeinket.
De Érdekképviselet Alapítását jogszabály teszi lehetővé. Ha megfelelő számú természetes személy összeáll és elfogadja az Alapító Okiratot. Bejegyezteti a Megyei Bíróságon. Kikéri az adószámot. Már működhet is. Még ügyvéd sem kell a megalakuláshoz csak javasolt.
Most kezdtem könyvelni egy Érdekvédelmi Egyesületnek , így alakult. Nyitott a tagság.
Már jártak a Minisztériumban bemutatkozni, a Megyei Közgyűlés Elnökénél. Mindenhol illően fogadták őket, és főleg komolyan vették őket.
Aztán csak el kell fogadtatni az Egyesületnek magát. Elég nagy létszámú tagság esetén könnyen megy az elfogadtatás. Politikamentes kizárólag szakmai vonalon történő szerveződésre gondoltam