Adófórum

Adózási és számviteli információk

Gyesen lévő tag

Tb, munkaügy, bérterhek

Gyesen lévő tag

HozzászólásSzerző: nagy.andrea2 » kedd szept. 15, 2009 4:17 pm

Az a baj tevike, hogy az elmúlt egy órában ránéztem kb. 10 kérdésre, és ebből három helyen is a te rossz válaszodat láttam.

Ha ismernél, tudnád, hogy nem szoktam senkire "rászállni", főleg nem ellenőrizni. Úgyhogy ez most egy kivételes alkalom volt, és remélem, vége is.

Üdv. Andi

nagy.andrea2

Gyesen lévő tag

HozzászólásSzerző: tevike » szer. szept. 16, 2009 3:16 am

Majd  meglátjuk! Csak erről a honlapról ismerhetlek, mert a neveddel a szakmában  még nem találkoztam.

Egyébként azért van ez  fórum, hogy a (néha feleslegesen, kényelemből) feltett kérdésekre adjanak tanácsot. Ha valaki rosszat ír, azt  minden külön megjegyzés nélkül, ki lehet javítani. Egyébként, ebben a szakmában ahhoz szoktunk, hogy mi is utánanézünk  a dolgoknak, akkor is, ha megbízható kollegától kaptuk. Régen, legalábbis ez volt a gyakorlat.

tevike

Gyesen lévő tag

HozzászólásSzerző: nagy.andrea2 » szer. szept. 16, 2009 3:37 am

Elég, ha innen ismersz...

Tevike, az a baj, hogy te nem nézel utána, csak csípőből löksz egy választ... ami sokszor nem helytálló.

Na mindegy, én befejeztem. Csak arra kérlek, hogy válaszadás előtt járd körül alaposabban a témát.

nagy.andrea2

Gyesen lévő tag

HozzászólásSzerző: kaloczy » szer. szept. 16, 2009 3:37 am

Az első hozzászólásomban pontosan a kérdésre válaszoltam.

Az Általad kifogásolt hozzászólásban pedig a Te általad felvetettekre. Mégpedig a konkrétumra konkrétummal. A feltételezésre pedig értelem-szerúen feltételezéssel.

Zsuzsa

kaloczy

Előző

Vissza: Tb, munkaügy, bérterhek