Kedves Edit!
Beadandó bevallások:
0603,06584,06084M,06084A, 0619, iparűzési bevallás, ha 2006.09.01. után szűnt meg.
0603,06583,0608A,0608M, 0619, iparűzési bevallás, ha 2006.08.31. előtt szűnt meg.
Remélem tudtam segíteni.
üdv: ducheniko
Kedves Enikő!
Nagyon köszönöm a gyors segítségedet.
Most már csak az a kérdés merült fel bennem, hogy azzal, hogy a járulékbevallást elkészítem, már nem lesz szükség a foglalkoztatottak jövedelmei után a szja és járulékok bevallására jövőre? (A K, és M jelű nyomtatványokra gondolok, K30-K32, M29) Nem tisztult még ki a kép, lehet hogy ilyenek már nem is lesznek, a részletes járulékbevallások miatt?
Előre is köszi a segítséged.
Üdv. marianedit
Sziasztok!
Megszünő egyéni vállalkozó esetében nem lehet hibátlanul kinyomtatni a 0619-est!A C blokkban nincs kód a megszünésre, mint más bevallásoknál.
A NYENYI megszünés biztos?Mert az évközben megszünőknek még van, s azt olvastam erről az évről még be kell adni.
Fruzsi
Sziasztok!
A Nyenyit biztos be kell küldeni, mert én épp most adtam be, és küldtek hozzá flopyt is. Külön a programot le kellett tölteni a honlapjukról.
Kati
A 0619-et szerintem sem kell beadni, mert azokra az adónemekre a végleges elszámolást tartalmazza a06584-es. A 0619-es csak előlegbevallás.
Én egy előadáson úgy hallottam, hogy az elektronikus havi bevallások pótolják a Nyenyit, s állitólag nem kellesz beadni már 2006-ra vonatkozóan sem.(Kivéve azt az esetet, ha év közben megszünik, akkor küldjük még 2006-ban) Ennek utána kell kérdezni, mert csak beszélgetés tárgya volt.
Geriné
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 34 vendég