Adófórum

Adózási és számviteli információk

Eltünt az adószámom!

Adatszolgáltatás

Eltünt az adószámom!

HozzászólásSzerző: Napraforgó » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok! Pár perce küldtem be elektronikusan a saját 0708-asomat (őstermelőként AM-es foglalkoztatottat küldtem az APEH-val történt mai megbeszélés szerint a "könyvelői" adószámomon) és a Nyugta lehíváskor vettem tudomásul, hogy  nincs fenn az adószámom???  Tegnap még fenn volt az E-bavallások listájánál, már ahol a Nyugtákat és a folyószámát tudom lekérdezni.

Történt már valakivel ilyen? Mit tettem rosszul, vagy mit nem tettem meg?

Tudom, hogy ma sokan elfoglaltak vagytok, de aki tud légyszi adjon infót. Előre is kösz. Üdv:Napraforgó

Napraforgó

Eltünt az adószámom!

HozzászólásSzerző: garbo50 » kedd jún. 12, 2007 6:59 pm

Az információnál nézted a jobb oldalon a jogosultaknál a saját adataiddal ?

Gondolom magadra is adtál le regisztrációt, mert egyébként eddig hogyan adtad volna be a saját adatszolgáltatásaidat. Mert olyanról már hallottam, hogy ha valaki saját magát nem regisztrálta nem volt jogosult erre.

Egyébként ez egy igen furcsa eset, ha tegnap még sikerült, más ötletem sajnos nincs, bármennyire szeretnék segíteni így az utolsó nekifutásnál.

Üdv. 

garbo50

Eltünt az adószámom!

HozzászólásSzerző: Napraforgó » kedd jún. 12, 2007 7:48 pm

Aranyos vagy, éppen a jogosultaknál kerestem magamat, és csak az adóazonosítóval vagyok fönt, így küldtem az 1%-omat. Tegnap is meg korábban is "ott" voltam az adószámmal és az adóazonosítóval is. Most meg csak nézek mint a hülyegyerek, hogy hová tűnt az adószámom? Pont erre nem tudok információt lekérdezni. Egyes -egyedül az adóazonosítómra az 1% mint bevallás található. Semmi más. Még a februári SZJA sem! (persze ezekre meg vannak a nyugtáim)  Az Apeh kukac kr.gov.hu szerencsére küldött e-mailt a mai  érkeztetésről, azt hiszem holnap személyesen meg kell keresnem őket... Üdv.
Napraforgó

Eltünt az adószámom!

HozzászólásSzerző: erdoapolas » szer. jún. 13, 2007 1:52 am

Én ilyen fúrcsa helyzetekben még melegében hívom a 189-et, eddig még mindenben segítettek, és megmondták mit tegyek. A te eseted nem tartalmi hiba, bízzunk benne hogy a rendszerrel volt fennakadás, akkor nem lesz baj belőle.
erdoapolas

Eltünt az adószámom!

HozzászólásSzerző: markne » szer. jún. 13, 2007 3:33 am

Szia, Napraforgó!

Nekem már volt hasonló esetem egy alkalommal, mikor egy új ügyfelet regisztráltam, az én adószámom eltűnt. Átmeneti volt, 2 nap alatt helyreállt, igaz nekem akkor éppen volt időm kivárni, mert nem volt sürgős bevallani valóm.

Ezzel együtt sem beszélnélek le a személyes kapcsolat felvételéről, hiszen nem biztos, hogy minden eset egyforma.

Üdv. Rózsa

markne

Eltünt az adószámom!

HozzászólásSzerző: Napraforgó » szer. jún. 13, 2007 11:44 am

Sziasztok! Ma délelőtt az APEH minden lehetséges osztályával beszéltem, sajnos csak azt látják, hogy valóban nem vagyok az adóalanyok között, de ha nem töröltettem magam, akkor biztosan elektronikából eredő hiba, ezért  átirányítottak a 189-re, ott azt mondták menjek vissza az Apeh-hoz, mert ez nem informatikai jellegű hiba.

Most jöttem vissza a 30 km-re levő legközelebbi Apeh-tól, ott megint nem tudtak semmit, átvetettem az elküldött bevallásom, bár nem nagyon akarták. Mondták, pár nap múlva bróbálkozzam megint az e-bevallással. 

Ahogyan Rózsa írja, felvetettem azt a kérdést, pénteki feladással új ügyfelet regisztráltattam,  kb tegnap tehették föl, nem adódhat-e abból. Azt mondták, ennek semmi köze az én adószámomhoz. Valami mégis azt súgja, hogy ez miatt történt.  Üdv.Napraforgó

Napraforgó

Eltünt az adószámom!

HozzászólásSzerző: garbo50 » kedd jún. 19, 2007 9:50 am

Szia Napraforgó!

Mi ujság az adószámoddal?

Megoldódott már, vagy még mindig az "eltüntek listá"ján szerepelsz ? Remélem minden megoldódott és nyugodtan tudod küldeni a bevallásokat.

Üdv: Garbo 

garbo50

Eltünt az adószámom!

HozzászólásSzerző: Napraforgó » kedd jún. 19, 2007 7:33 pm

Szia Neked is és a többieknek is!

Csodák csodája, mára megoldódott és "visszakaptam" az adószámomat!!!!   Úgy tűnik bevallhatok ezek után is!!! És még az értesítést is megkaptam a befogadásról, azaz letölthettem a  Nyugtát. Valószínű az új 07180-asom játszahatott közbe. Üdv:Napraforgó

Napraforgó

Vissza: Adatszolgáltatás