Sziasztok !
Köszi a tapasztalat megosztását. Tegnap irtam emailt az apeh-nek, pontosan leirtam milyen lehetetlen a nyomtatás , milyen tip. gépnél és nyomtatóknál.
Ha netalán?? kapok választ akkor megosztom veletek.
Üdv:hvanna
Sziasztok !
Köszi a tapasztalat megosztását. Tegnap irtam emailt az apeh-nek, pontosan leirtam milyen lehetetlen a nyomtatás , milyen tip. gépnél és nyomtatóknál.
Ha netalán?? kapok választ akkor megosztom veletek.
Sziasztok !
Azt igértem ha az apeh a nyomtatási probléma felvetésre választ ad megosztom Veletek.
Ma kaptam választ és az e következő:
Az ön áltel jelzett nyomtatási problémát jeleztük a program fejlesztésével foglalkozó munkatársainknak. A hiba kijavitásáig türelmét, az okoztt kellemetlenségért szives elnézését kérjük.
A hiba kijavitásáig az alábbiakat javasoljuk:
A menyitott nyomtatványnál menjen az adatok== nyomtatvány kinyomtatása== nyomtatási kép menübe . Innen válassza a nyomtatás JPG fájlba lehetőséget. Válasszon és célkönyvtárat ahová a nyomtatvány képként el tudja menteni. A képként mentett nyomtatvány ki tudja nyomtatni.
A másik lehetőség egy virtuális PDF nyomtató telepitése, amely pgf állományba menit a nyomtatványt ami ezután nyomtatható.
Méf egyik változatot sem próbáltam ki, de lehet hogy segit.
Sziasztok!
Egészen biztos, hogy az új programmal van a hiba, nem a gépetekkel.
Nekem pl. egy Lexmark-ra abszolut nem nyomtat a javásból, viszont egy HP Laserjetre meg pillanatok alatt kinyomtatja :-(((
Ez programhiba.
Zsuzsa
Sza Zsuzsa ! Igazad van, program hiba.
Tegnap a parlamenti ülésen a renkivüli hozzászólásokban elhangzott az egyik képviselő általi az uj abevjava birálata, és is azt hiszem a programmal van.
A tavalyiból való nyomtatás is bajos, pedig az addig mig a javas-t le nem töltöttük azzal nem volt semmi baj.
Üdv: hvanna
Sziasztok Kedves Fórumtársaim !
Akiknek nyomtatási problémájuk van:
Korábban leirtam az apeh mit javasolt a javitásra:
1.) Kipróbáltam a nyomtatási képből való nyomtatást ,nem oké, lassu.
2.) Az apeh.2. javaslata a virtuális PDF nyomtató telepitése viszont egyenlőre jó megoldásnak látszik. Én a Bullzip PDF telepitőt vettem igénybe, és viszonylag mostmár elviselhető a nyomtatás gyorsasága, magyarul nem egy az idegeimre.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 37 vendég