Szia Nelly !
Én már Janit nem is láttam, de nem is akarom, jól megszivattak mindenkint aki még él !!
Üdv. Ani
Szia Nelly !
Én már Janit nem is láttam, de nem is akarom, jól megszivattak mindenkint aki még él !!
Üdv. Ani
Sziasztok! Feladom, a cigim is rég elfogyott..... már MSN-enes segítséggel különböző verziókat eljátszottam.. Hát akkor holnap jövök dolgozni... Akik meg az APEH portállal ennyire segíteni akartak a bevallási határidő előtt 3 nappal, azoknak minden tőlem az adott helyzetben ilyenkor elvárható körültekintéssel átgondolt kívánságokat küldök... csak gondolatban, mert az írásért megbüntetnének..
Üdv.
Kedves Mazsi!
Nagyon sajnállak.
Ha még ráadásil a cigije is kifogy az embernek, na az aztán mindennek a teteje. Én néha két napig is kibírom, főként egy kiadós buli után, hogy nem gyújtok rá, de amikor nincs a fene megesz érte!
Jól besegítettek megint bevallás előtt!
Megfigyeltétek? Majd' minden fontos időszakban történik valami ehhez hasonló. Volt már, hogy szintén fontos bevallási időszakban fejlesztették a portált.
Üdv:Nelly
sajnos nálam sem működött, így hát nem is lábatlankodtam ide, csak figyellek Benneteket! Majd éjjel kipróbálom megint!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég