Szia!
Most töltöttem le ujra, hogy kérted az adatot, az elküldött nyomtatványt. Most hibát jelez, de érdekes módon, mikor benyújtottam, akkor nem és az elfogadó nyugtát is elküldték.
érdekes ez a rendszer az apeh-nál
beva
Szia!
Most töltöttem le ujra, hogy kérted az adatot, az elküldött nyomtatványt. Most hibát jelez, de érdekes módon, mikor benyújtottam, akkor nem és az elfogadó nyugtát is elküldték.
érdekes ez a rendszer az apeh-nál
beva
Szia beva!
Ha hibásnak jelzi, erről kellett volna üzenetet küldenie az apeh-nak!
Ha nem küldtek üzenetet, akkor valószínűleg feldolgozták, ( a program januárban valószínűleg programhiba miatt nem jelzett)ezért próbáld meg
az X-eléssel beküldeni most!
Vagy be lehetne jelentened újra ...tól-..ig, de mostmár a kitöltési szerint nincsen kieges. társas vállalkozó!Érdekes, hogy az apeh szerint eltüntek, akkor miért kell a 4350-et fizetni??Ugye?Kész téboly!!!
Éva
Köszönöm Éva!
Januárban hangos volt az APEH attól, hogya nyugdijas kültagnak is fizetni kell, ha személyesen közreműködik. Mi alapján, ha a bejelentésre meg nincs lehetőség, csak a bevallást kellett volna teljesíteni?
De akkor megint féloldalas a nyilvántartásuk nem?
Szerintem rossz a progi és a kitöltési!Fel kellene hívni egy ügyintézőt- mondja meg a jogviszonykódot!
Még egy ötlet, ha van ügyfélkapus regisztrációd, akkor saját magadra kérhetsz le, azt hiszem járulékadatokat (ebev-menüben), talán ott szerepel,milyen kóddal vitték fel a bejelentést- ha egyáltalán feldolgozták!Egy próbát megér!
Éva
Köszi Éva!
Megnéztem! Az van írva kód nélkül:
"Alkalmazás minősége: nyugdíjas (aki nem tartozik a 2-5. szerinti kategóriába), kiegészítő tevékenységet folytató társas vállalkozó"
Hát erre varrjak gombot!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég