Adófórum

Adózási és számviteli információk

erőforrás dokumentumai

Adatszolgáltatás

erőforrás dokumentumai

HozzászólásSzerző: valterjozsefne » hétf. jún. 16, 2008 6:14 pm

Szia Jutka! Nagyon szépen köszönöm a biztatást, örömmel jelentem, SIKERÜLT !! Nem láttam a fától az erdőt. Nem szoktam könnyen feladni, de most majd nem ezt tettem,ha nem írod, hogy ne adjam fel. Nagyon köszönöm a türelmedet. Mária
valterjozsefne

erőforrás dokumentumai

HozzászólásSzerző: garbo50 » hétf. jún. 16, 2008 6:21 pm

Szia Mária!

Nagyon örülök hogy sikerült. látod mi nyugdíjasok is tudunk még újat alkotni.

Üdv.Jutka

garbo50

erőforrás dokumentumai

HozzászólásSzerző: kohnmari » hétf. jún. 16, 2008 7:21 pm

Szia Jutka!

Csak olvaslak benneteket, s egy árva szót sem értek (ez nem csoda az én szám.tech. tudásomhoz képest). Böbe által említett éves beszámolósémát én sem tudtam megnyitni, nálam jött egy ablak, fájlkonverzió címmel, ahol a fájlformátumot lehetne kiválasztani (egyszerű szöveg, kódolt szöveg, RTF, HTML, XML stb.). Ha segítenél abban, hogy itt mit kellene választanom ahhoz, hogy meg tudjam nyitni. Ha ezzel nem megy, ezekre a letöltésekre  én nemigen vagyok alkalmas.

Üdv. Mari

kohnmari

erőforrás dokumentumai

HozzászólásSzerző: validitas » hétf. jún. 16, 2008 7:33 pm

Szia Mari!

Ha nem sikerül az erőforrásokból megnyitni, akkor fenn van ugyanez a www.adoforumextra.hu-n is, a számvitel címszónál, csak éppen el vannak csúszva a megnevezések, ne az éves beszámolósémát nyisd meg, hanem az alatta lévő "a házipénztár pénzkezelés új szabályozása" címűt. Ekkor a beszámoló séma fog excell fájlban megnyílni (vagy mentheted a saját gépedre).

Ha így nem boldogulsz, írj, és elküldöm, ha adsz egy email-címet.

Üdv: Böbe

validitas

erőforrás dokumentumai

HozzászólásSzerző: kohnmari » hétf. jún. 16, 2008 7:41 pm

Szia Böbe!

Köszönöm a tippet, az adoforumextra.hu-n sikerült megnyitnom.

Üdv. Mari

kohnmari

erőforrás dokumentumai

HozzászólásSzerző: validitas » hétf. jún. 16, 2008 8:18 pm

Szivesen, és további jó   Üdv: Böbe
validitas

erőforrás dokumentumai

HozzászólásSzerző: validitas » hétf. jún. 16, 2008 8:25 pm

Köszi Jutka!  

és remélem, ez történik majd velem, ha követem a tanácsaidat:

Üdv: Böbe

validitas

erőforrás dokumentumai

HozzászólásSzerző: lelik.istvan » kedd jún. 17, 2008 4:40 pm

Szia Jutka!

Ujra megdicsérlek határtalan önzetlenségedért! Osztottál Te már jócskán pontokat is az arra rászorulóknak!

Irod, hogy 4 böngésződ van gépeden, nekem "csak" három, nevezetesen: Mozzilla Firefox, Opera  és a Microsoft Internet Explorer. Mindhármat kedvelem, de a vállalkozásban és elektronikus bevallásokban a Firefox-os környezet vált be a legjobban, ezért ez az alapértelmezett böngészőm, az operációs rendszerem pedig régebbi laptopomnál a Windows XP, az ujabbnál a Windows Vista. Neked nem kell magyaráznom, hogy sok mulik a számitógépes környezet kiépitésétől és a feltöltött programoktól egyaránt.

Kiváncsi lennék rá, hogy Neked melyik négy böngésző van a gépeden?  Melyiket szereted a legjobban?

Üdv: Pista

lelik.istvan

erőforrás dokumentumai

HozzászólásSzerző: garbo50 » kedd jún. 17, 2008 5:48 pm

Szia Pista!

Egész elpirultam a dicséretedtől, pedig ettől a kislányos dologtól már igen messze vagyok. Azért jól esett nem tagadom.

Kérdésedre reagálva nekem a Firefox a kedvencem ezt tartom a legmegbízhatóbbnak,  ezt használom néha a Linux alatt is, bár az igazság az, hogy inkább már Windows környezetben dolgozom, mert sok mindent nem lehetett linux alatt  a munkánkhoz használni. Ezenkivül az Avant Browser az Eplorer és a Mozilla is fenn van a gépemen, ez utóbbit azonban a Firefox( bár ez is Mozilla, de egy kicsit más) felfedezése óta nem igen nyitottam már meg. ( jóból is megárt a sok) Az Avant Browser is nagyon jó, sok ujdonság van benne.

Az Explorer-rel lehet ilyen aranyos kis dolgokat beilleszteni ezt viszont ezért kedvelem, bár lehet a Firefoxnál is be lehet állítani, már csak egy kicsit több idő kellene a kisérletezgetésekhez (de ez a legkevesebb)

Ja és a Linux mellett én az XP-t használom, és mindezt csak saját szorgalomból tanultam, ugy hogy ajánlom mindenkinek, mindent meg lehet tanulni csak akarni kell, és azt mondja a fáma ideje arra van az embernek, amire akar. ( Igaz most ellentmondtam saját magamnak a fenti zárójelben irtakhoz képest)

Üdv és további szép estét Jutka

garbo50

Előző

Vissza: Adatszolgáltatás