Szia!
Én úgy tudom, hogy az ehhez kapcsolódó engedélyeket az illetékes Önkormányzattól kell beszerezni. (pl. működési engedély, de hogy ezen kívül van-e még más is, azt az önkormányzat úgy is tudja). Egyéni vállalkozó vagy cég? Ha nincs a vállalkozási körében ez a tevékenység, akkor szerintem erre a TEÁOR-t is meg kell kérnie. Ha egyéni, azt is az önkörmányzattól, ha cég, akkor cégbíróság. Üdv. Kata
Szia!
Az üzlethelyiség hivatalosan is üzlethelyiség?- ha nem, üzletté kell nyilváníttatni. Először az önkormányzatnál a vállalkozói igazolvány kiváltása. A szakhatósági eljárásokra is szükség van, tűzvédelem, érintésvédelem , ezek meglétével az ÁNTSz ad engedélyt az üzletnyitásra.
Egyelőre ennyi jut eszembe, ha még lesz valami jelentkezem.
Üdv.
Sziasztok! Legutóbbi infóm szerint olyan üzlethelységet bérelne, amelyben már valamilyen kereskedelmi tev-t folytattak. Egyéni vállalkozóról van szó és úgy néztem, hogy lényegében ügynöki tev-re van kiváltva. Ha jól sejtem jelen esetben váll-ig-t is kell módosítani az írószer, .. , kisker. miatt. (Ha meg nincs ilyen ker. végzettsége, akkor kell lennie olyan alkalmazottnak akinek van).
Enci
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 34 vendég