Adófórum

Adózási és számviteli információk

madora100- nak

Adatszolgáltatás

madora100- nak

HozzászólásSzerző: Pikikee » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Szia madora100 !

mivel nem külön tettem fel a kérdést így nem tudtam pontokkal is megköszöni a segítségedet........ ne, ne szabadkoz, már hallom előre, hogy nem azért segítettél. Mivel van elegendő pontom, így én nem tartom etikusnak, hogy más által feltet kérdésnél közbe kérdezek. Ráadásul MÉva adott nekem ajándékba pontokat, mert nem jelentkezett olyan akinek igazán szüksége lett volna rá ( ez a másik fórumban volt ) és azt üzente használjam fel egészséggel..... hát most megteszem :-)))
Légyszíves irj ide legalább egy betűt !

Köszönöm!

Üdv: Pikikee 

Pikikee

madora100- nak

HozzászólásSzerző: madora100 » pén. okt. 05, 2007 8:06 pm

Jaj, ne csinálj ilyet!!!!!! Tényleg nem kell a pont, így ne add nekem. Ha valakinek a kérdezők közül szüksége lenne rá, akkor írjon ide, s add tovább a pontot. Vagy vedd vissza magadnak, ezt egyáltalán nem fogja senki etikátlannak minősíteni. Ha kitárgyalunk egy témát, az mindenkinek jó. A kérdések, illetve az erre adott válaszok már régen nem a pontokról szólnak. Nagyon figyelmes és kedves vagy, de tényleg ne jutalmazzál ponttal. Az eredeti kérdésfeltevő sem fogja rossz néven venni, hogy a témájával kapcsolatosan volt egy kapcsolódó kérdés.
madora100

madora100- nak

HozzászólásSzerző: Pikikee » pén. okt. 05, 2007 8:13 pm

szia madora100 !

Meggyőztél. Akkor adjuk másnak a pontot aki nem tud kérdést feltenni mert nincs elég pontja hozzá. 

Viszont ha nem jelentkezik érte senki akkor a Tiéd, megdolgoztál érte !  

Szóval figyelem!

Aki kérdezni szeretne de nem tud ponthiány miatt az jelentkezzen !   madora100 tovább passzolja neki a pontokat !!!

Pikikee

madora100- nak

HozzászólásSzerző: kovalkata » szomb. okt. 06, 2007 4:22 am

Szia Pikikee, Madora!

(Csak előre szólók, hogy nem a pontok miatt jelenkezem, nekem szerencsére van elegendő, és biztos van más akinek szüksége lehet rá.)

Szóval jó témát vetettél fel megint Pikikee. Szerintem ez egyáltlán nem etikátlan hogy egy más által feltett kérdés közben eszünkbe jut valami fontos és közbe kérdezünk, sőt! Éppen ilyenkor a kérdést és az adott válaszokat latolgatva juthat eszünkbe valami olyan, ami külön kérdés formájában nem is merült fel bennünk, és egyszerűen odaírjuk az éppen aktuális témába. Én szerintem ezért sem a kérdést feltevő, sem más nem fog megharagudni, hiszen ahogy Madora is írta, ez a Fórum már rég nem arról szól, hogy pontokat osztogatunk. Úgyhogy ha valaki egyetért velem, kérem jelezze Pikikee felé, hogy ne érezze ezért magát kényelmetlenül, hogy más kérdésébe belekérdezett. Sőt! Minden további kérdéssel és válasszal csak egymást segítjük és jutattjuk további tapasztalatokhoz.

Üdv. Kata

kovalkata

madora100- nak

HozzászólásSzerző: valterjozsefne » szomb. okt. 06, 2007 12:17 pm

Sziasztok! Egyetértek Katával, én sem tartom etikátlannak, ha belekérdezünk mások kérdésébe lehet, hogy  máskülönben eszünkbe sem jutott volna a téma.  Így pedig  szerintem még alaposabb választ is kaphat  a kérdező. Mária
valterjozsefne

Vissza: Adatszolgáltatás