Adófórum

Adózási és számviteli információk

0788-as adatszolgáltatás

Adatszolgáltatás

0788-as adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: zspotorke » szer. júl. 18, 2007 7:12 pm

Szia Kata!

Azért hallgatok, mert még nem kaptam választ!

De: van még egy ötletem: A Mo.hu is van egy könyvelőfórum. (Kőrösi Zsuzsa nyitotta) Tedd fel oda is a kérdésed! Ott is vannak szakértők. Hátha valakinek már volt a "praxisában" ilyen.

Üdv: P.Zsuzsa

zspotorke

0788-as adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: kovalkata » csüt. júl. 19, 2007 5:37 am

Szia Zsuzsa!

Gondolom, hogy még nem kaptál választ, így is nagyon nagy szívességet teszel, hogy ilyen formában is foglalkozol a problémámmal. Próbáltam azt a www.nyilvantarto.hu -is, amit Garbo ajánlott, de onnan még semmi reagálás. Megnézem ezt am Mo.hu-t is. Üdv. Kata

kovalkata

0788-as adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: zspotorke » csüt. júl. 19, 2007 6:17 am

Szia Kata!

Erre gondoltam a MoHu-n: Szakmai kérdések könyvelőknek és vállalkozóknak.  A kapcsolatok/még több kapcsolat/Fórum-on találod meg.

Üdv: Zsuzsa

zspotorke

0788-as adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd júl. 31, 2007 9:00 am

Sziasztok!

Lezárom már ezt a kérdést, de végső tanulságul majd fel fogom tenni az állásfoglalást, amit Zsuzsa kért meg az illetékes hatóságtól, csak sajnos a válasz még nem jött meg. Egyebekre én nem jutottam, csak arra, hogy nem kell, hisz még km óra sincs ezeken a quadokon (a fentebb már említett kizáró dolgokon kívül). Üdv. Kata

kovalkata

0788-as adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: kovalkata » szer. aug. 22, 2007 11:26 am

Sziasztok!

Találtam egy nagyon jó táblázatot a 0787-es bevallás kitöltési útmutató 2. oldalán, melyet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Sajnos bemásolni nem tudom ide az Adobe-ből.

A táblázat teljes egészében összefoglalja kinek milyen esetekben (áfa ügyletekben), milyen bevallást, adatszolgáltatást kell teljesítenie. Nagyon hasznos!!!

Ebből kifolyólag én már biztos vagyok abban, hogy az általam feltett kérdésben a 0788-as adatszolgáltatást nem kell beküldeni.

Üdv mindenkinek,

Kata  

kovalkata

Előző

Vissza: Adatszolgáltatás