Sziasztok! Áfa bevallásban, hol kell szerepeltetnem a közösségen belül igénybevett fuvar költséget. A szolgáltató a külföldi a megrendelő a belföldi cég, indulási hely külföld érkezés magyarország. Előre is köszi.
Sziasztok! Áfa bevallásban, hol kell szerepeltetnem a közösségen belül igénybevett fuvar költséget. A szolgáltató a külföldi a megrendelő a belföldi cég, indulási hely külföld érkezés magyarország. Előre is köszi.
Szia! Ha még nem késő a válasz, akkor én azt javasolom, ahogy én szoktam: ugyanúgy mint a közösségen belüli árubeszerzést ! (talán a 16-os és a 64-es sorok, de fejből nemigazán tudom)Üdv:Naprafogó
Igen a 16 és 64-es sor és ne feledd a 0761-est negyedéves összesítő.
Üdv:Éva
Szia Éva! Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy az új közlekedési eszköz beszerzésénél is ugyanígy kell eljárni, vagy ott esetleg más az áfa elszámolása?
Üdv. Kata
Szia Kata!
A 18-19 sor szól a közösségi új közlekedési eszközről, plussz 64-es sor.
Üdv: Éva
Szia Éva! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a beszerzéssel egyidejűleg kell szerepeltetni a fizetendő (18-as) és levonható (64-es) sorban, vagy levonni csak akkor tudja, amikor el is adta ezt a közlekedési eszközt belföldre? (És ugye akkor kerülne a megint a fizetendő és levonható sorba) Köszi! Kata
Szia Kata!
Természetesen, ha áru-t veszel, akkor a beszerzéskor rendezed az áfáját (18-64 sor), eladáskor fizeted az értékesítés áfá-ját, ami több lesz valószínűleg, mert haszonnal akarjátok eladni! Szia: Éva
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég