Nem lehet, hogy nem töltöttétek ki a / jel utáni kódkockákat? NEkem azért jelzett először hibát.
Edit
Nem lehet, hogy nem töltöttétek ki a / jel utáni kódkockákat? NEkem azért jelzett először hibát.
Edit
Én már idegcsillapitókat szedek, mert egy fikarcnyit nem haladok előre, itt van a relative nyugodt szombat-vasárnap és egyhelyben topogok, a 12-i határidő meg vészesen közeleg!
Kohnmari, irj rögtön, ha megjött a sikerélményed! De jó az informatikusoknak, ők nem idegesek és jót pihennek!
Mocsar, nálam a / jel utáni kódkocka is ki van töltve!
Csatlakozom a / kódkocka hibajel problémákhoz!
- alkalmazás minősége / jel utáni két kockába mit kell írni?
pl: nem nyugdijas (0) megbízásos jogviszony (41) /??
Üdv. mindenkinek: kovine
Köszi Judit!
Álmoban semjutott volna ez eszembe, de levan ez írva valahol? Eddig nem találtam rá.Pdig elolvastam a pdf-jét.
Üdv.:kovine
A pdf. kb. 74.oldalán, középen a 08-13-as lapokra egyaránt érvényesen van leirva. Középen az alábbi vastag fejezetcimet keressed:
A járulékok, hozzájárulások és egyéb adatok közlésére szolgáló 0708-08-13
lapok kitöltésére vonatkozó általános tudnivalók
Sziasztok!
"Néhány probléma a 0708A-és M-el" cimmel indult a kérdés, de szerintem át kellene keresztelni "Sok probléma"-ra! Árgus szemekkel figyelem és Messiánként várom, hogy a hivatal időben /!/ segitsen a sok százezres, bevallást h.időre teljesiteni vágyóknak.
Amit nem értek: miért nem a legaktuálisabb nyomtatványok progi javitásaival foglalkoznak? Tegnap is a 2008. febr. 15-ig esedékest /0703/ tették fel a honlapra. Most ez a legfontosabb? Talán nem jut el hozzájuk a sok visszajelzés?
Nektek sikerült már a Startkártyás lap problémáját megoldani?
Szia!
Még nem. Várunk. Tegnap beszéltem az APEH-val.Tudnak a problémáról, szóltak az illetékeseknek.Ennyit tudtak közölni. Üdv.Edina
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég