Adófórum

Adózási és számviteli információk

06082 bevallás

Adatszolgáltatás

06082 bevallás

HozzászólásSzerző: zspotorke » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segiteni. Egyik alkalmazott szeptember hónapban már nem kötelezett egyéni nyugdijjárulék fizetésére,  mert elérte a járulékplafont augusztusban. A  havi bevallás 176. sorába ebből adódóan szerintem nem írok semmit, mert nincs járulékalap. Az ellenőrzés során hibaüzenet jelenik meg: ha az alkalmazás kód pl.: 20-as mint az én esetemben, akkor ennek a sornak nagyobbnak kell lenni, mint nulla. Tudja valaki esetleg a megoldást?

Köszi: P.Zsuzsa 

zspotorke

06082 bevallás

HozzászólásSzerző: verebélyi » csüt. okt. 12, 2006 12:04 pm

Szerintem nézd meg, hogy biztos hibaüzenetet kaptál? Van a programban erre az esetre egy figyelmeztetés, hogy ellenőrizd az adatokat, nem-e véletlenül hagytad ki a sort. A hibaüzeten piros jelzéssel, a figyelmeztetés sárga jelzéssel jön. Azért gondolom ezt, mert én is hasonló esetben találkoztam ezzel, de hibátlan bevallással tudtam továbbküldeni!
verebélyi

06082 bevallás

HozzászólásSzerző: zspotorke » csüt. okt. 12, 2006 12:55 pm

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a segítséget! Gizi sajnos a "0" sem fogadja el, mert azt írja, hogy csak nagyobb lehet mint nulla!

De igaza van Verebélyinek, nem piros ami hibát jelent, hanem sárga színű tehát csak figyelmeztetés volt, hogy biztos nem akarom-e kitölteni azt a sort. Elküldéskor a bevallás hibátlan volt. Köszi- ezt is megtanultam.

P.Zsuzsa 

zspotorke

Vissza: Adatszolgáltatás