Adófórum

Adózási és számviteli információk

Bírósági adatszolgáltatás

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: jacsoa » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!
Miután a kolléganőm az elmúlt 2 hónapban nem foglalkozott az üggyel, most rám sózták ezt a társasági szerződéssel kapcsolatos adatokra vonatkozó bírósági bejelentést. De miután én csak most cseppentem bele, és már nagyon rövid az idő, kérlek Benneteket, aki tud, segítsen, hogy kinek, hogyan, milyen nyomtatványon és mit kell lejelenteni! Közben én is kutakodom a neten, de ha valaki már végigcsinálta, annak tapasztalatait nagyon szívesen venném!:) Köszönöm!!!
jacsoa

HozzászólásSzerző: tothkornelia69 » csüt. jan. 17, 2013 1:03 pm

Nem a Te (mint könyvelő) feladatod, a társaságok képviselőit ügyvédhez kell küldeni.

Jól kibulizták maguknak, de legalább annyi előnye van, nem kell újabb plusz munkát végeznünk, a könyvelőknek úgysem szívesen fizetnének ezért (lásd teáor08).

http://www.napikozlony.hu/2013/01/kotelezo-cegmodositas-2013-februar-1-ig/
tothkornelia69

HozzászólásSzerző: jacsoa » csüt. jan. 17, 2013 1:24 pm

Szia!
Hát, könyvelés ide vagy oda, ez most az én feladatom. De már felvettem az ügyvéddel a kapcsolatot, így az ügy sínen van. Én kis naív, azt gondoltam, hogy valamiképpen ki tudom majd kerülni (de legalábbis a minimálisra tudom csökkenteni) az újabb kiadást, de már látom, hogy ez reménytelen... De azért köszi!
jacsoa

Vissza: Adatszolgáltatás