Sziasztok!
A kérdésem az lenne ha a munkáltató az elvárt béremelést ugy végzi el hogy az elvárt emelés 25%-a béren kívüli juttatás, jár e neki a kompenzáció?
Előre is kösz
Sziasztok!
A kérdésem az lenne ha a munkáltató az elvárt béremelést ugy végzi el hogy az elvárt emelés 25%-a béren kívüli juttatás, jár e neki a kompenzáció?
Előre is kösz
Szia !
Ezt a linket ajánlom olvasgatni:
http://apeh.hu/data/cms211509/utmutato_elvart_beremeleshez_0131.pdf
"Béren kívüli juttatások növekményének figyelembevétele
A kompenzáció igénylésének feltételétől eltérően az alacsony keresetű munkavállalók bérének
emelését ösztönző egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi XCIX. törvény alkalmazása
szempontjából az elvárt béremelés részben biztosítható a béren kívüli juttatások 2012. évi
növekményével is. A beszámítható növekmény azonban nem haladhatja meg az elvárt béremelés
25%‐át (Rendelet 4. §‐a)."
Ezen az oldalon pédákat is találsz.
Üdv. Nóra
Köszi Nóra ezt olvasgatom én is, arra vagyok kínáncsi konkrétan hogy értelmezed
Szia !
Itt szerintem elég egyértelműen van leírva, én így értelmezem:
Az elvárt béremelés részben megoldható béren kívüli juttatások adásával, de az elvár emelésnek max.25 %-a lehet béren kívüli juttatás. A többi résznek a bruttó emelkedésben kell megnyilvánulnia. A béren kívüli juttatás lehet az elvár béremelés pl. 10%-a, de nem lehet pl. 30%, mert a törvény ezt a lehetőséget 25 %-ban maximalizálja.
Üdv. Nóra
Ez eddig nekem is oké. De azt írja hogy a kompenzáció akkor jár ha pénzbeni az elvárt emelés,majd írja hogy 25% lehet béren kívüli juttatás is.????
A szoc.hozzájárulási adó kedvezmény érvényesítéséhez a béremelést kizárólag a bruttó bér megemelésével lehet megvalósítani. Cafeteria nem vehető figyelembe.
Üdv:Ria
Szia Ria !
Igazad van, nem hagyott a dolgok nyugodni, mégegyszer elolvasam, figyelmesebben :-(
"Az adókedvezmény akkor vehető igénybe, ha a folyamatosan foglalkoztatottak esetében
teljes mértékben a Rendelet 2‐3. §‐ában foglaltak szerint valósítják meg a béremelést a
foglalkoztatók (munkáltatók). A szankciók elkerülése érdekében ugyanakkor elfogadható,
hogy az elvárt béremelést a Rendelet 2‐3. és 4. §‐a együttes alkalmazásával – tehát
részben a béren kívüli juttatások növelésével – valósítja meg a munkáltató."
Elnézést kérek a kérdés feltevőjétől a félrevezetésért !!!
Üdv. Nóra
Nem te vezettél félre hanem a rendeletek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 59 vendég