Sziasztok!
Egy bt mellékfoglalkozásban kézilabda edzői tevékenységet folytatna. Melyik teaor való ide? 8551 vagy 9316?
Sziasztok!
Egy bt mellékfoglalkozásban kézilabda edzői tevékenységet folytatna. Melyik teaor való ide? 8551 vagy 9316?
Szia!
Az edzői tevékenységhez a 8551-es teáor való szerintem, de olvasd el az alábbi leírást.
Ebbe a szakágazatba tartozik például a táborban és iskolában folyó csoportos és egyéni sportképzés. Idetartozik mind a nappali, mind a többnapos sporttábori képzés. Nem tartozik ide a felsőoktatási intézmények ilyen jellegű (iskolarendszerű) képzése. A képzés szervezett keretek között, különböző formákban történhet a megrendelő sportlétesítményében, edzőpályán, oktatási intézményben vagy egyéb módon. Az ebbe az osztályba tartozó képzés formálisan megszervezett.
Ebbe a szakágazatba tartozik:
- a sporttanfolyam (baseball, kosárlabda, krikett, labdarúgás stb.)
- sporttábor, sporttanfolyam
- a tornatanfolyam
- a lovastanfolyam, lovasiskola
- az úszótanfolyam
- a hivatásos sportoktatók
- tanárok, edzők tevékenysége
- a harcművészeti tanfolyam
- a kártyajáték (pl. a bridzs) tanfolyama
- a jógatanfolyam stb.
Üdv, Aliz
Az okmányirodában pont a másikat javasolták. Én a 8551 felé hajlok. De így nem tudom eldönteni. Mivan ha mind a kettőt bejelenetem? az egyikbe biztos beletartozik.
Én 9316-os teáor számot nem is találtam, csak 9311,9312,9313,9319-es besorolási számokat a ksh honlapján.
http://portal.ksh.hu/pls/portal/vb.teaor_main.teaor08_fa
Szerintem is az a biztos, ha mind a kettő be van jelentve.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 66 vendég