Üdv!
Ha a havi bérszámfejtésre gondolsz, akkor a munkabér után kell számítani az adójóváírást. Azonban az éves elszámolásnál ha a munkaviszony utáni keresete nem lépi át az adójóváírás határát, de az egyéb jövedelmeivel már igen, akkor már nem veheti teljes mértékben igénybe.
Enci
Pontosítok: Szerintem a munkaviszonya után teljes mértékben megadhatod az adójóváírást, de mivel van a mviszonyon kívül más jövedelme is, az éves adóbevallásában már nem biztos, hogy teljes egészében jogosult rá, így lehet, hogy akkor meg vissza kell fizetnie. Enci
Adótanács!
Értettem a válaszodat. Mindketten ugyanazt írtuk, csak más-más megfogalmazásban.
A kérdés arra vonatkozott, hogy esetemben ha csak a munkabér számít a határba, akkor 1.500e alatt van, viszont ha bele kell venni a havi 10eFt-okat is, akkor meghaladom az 1.500eFt-ot. Engem az érdekelne, hogy mi számít az éves összes jövedelemnek?
Bocsánat, én néztem el a számokat. Már a havi munkabérrel is meghaladom az 1.500e Ft-ot. Havi 131.000 Ft-os munkabér éves szinten 1.572.000 Ft, így a 33 § (2) b. bekezdése alapján kell számolni az adójóváírást, mert meghaladja a jogosultsági határt, de annak 600eFt-tal növelt összegét nem. A kérdés továbbra is az, hogy a havi 10eFt-okat (ami ápr.1 től számítva 90.000 Ft) hozzá kell-e adni az 1572eFt-hoz. Az adójóváírás szempontjából nem mindegy, hogy mennyivel haladom meg a jogosultsági határt: 72e-el, vagy 72+90e-rel. Remélem érthetően fogalmaztam meg a kérdésem.
Karcsi!
A munkabér az 1.sorba kerül, az ügyvezetésért járó díj az 5. sorba. E kettő összege kerül a 19.sorba, ez képezi az adójóváírásnál figyelembe vehető összeghatárt. 1572+9o=1662/e ft-ból kell kiindulnod, ha más jövedelem nem volt.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 4 vendég