Tisztelt Hölgyem!
Kérem, nekem is küldje el a végelszámolási iratminta csomagot.
Köszönettel
Dorn Zoltán
Tisztelt Hölgyem!
Kérem, nekem is küldje el a végelszámolási iratminta csomagot.
Köszönettel
Dorn Zoltán
Kedves Edit!
Beállnék az előttem lévők hosszú sorába, és kérnélek, hogy küld el nekem is az iratcsomagot, mert az egyik ismerősöm megkért, hogy segítsek neki a bt-je végelszámoltatásában.
Köszönettel:
Varjasiné Zsuzsi
Kedves Edit!
Beállnék az előttem lévők hosszú sorába, és kérnélek, hogy küld el nekem is az iratcsomagot, mert az egyik ismerősöm megkért, hogy segítsek neki a bt-je végelszámoltatásában. Címem: takacs.zsuzsanna83@gmail.com
Köszönettel:
Varjasiné Zsuzsi
Kedves Edit!
Kérlek küld el nekem is az iratmintákat.
agi@varosiinfo.hu
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv:
Ági
Kedves Edit!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és arra kérlek, hogy nekem is küldd el légyszíves a végelszámolási iratmintákat.
bkmaffi@freemail.hu
Rengeteget segítesz vele.
Köszönettel:
Kati
Kedves Edit!
Kérlek nekem is küldj végelszámolási iratmintákat.
Köszönettel:
Klári
Kedves Edit!
Nagyon megköszönném, ha küldenél nekem is egy végelszámolási zárójelentés és vagyonfelosztási javaslat mintát. Mail: merlin1977@freemail.hu
Előre is köszönöm: Mariann
Kedves Fórumozók,
most olvasom a sorokat és éppen egy végleszámolást csinálok én is. Nagyon nagy segítséget jeletenének az iratminták. Szeretném megkérni azokat a Fórumozókat akik rendelkeznek ezekkel, h aki teheti küldje át nekem is e-mailben. Előre is köszönöm.
monika.vecsei@gmail.com
Kedves Edit!
Kérlek Téged, vagy Valakit a fórumról, hogy küldje el a mérleggel kapcsolatos iratmintákat nekem.
Előre is nagyon köszönöm a fáradságot. Sajnos a neten nem találtam speciális mérlegsémát felszámolásra, végelszámolásra, ezért szeretném kérni.
Kellemes ünnepeket kívánok Neked és minden fórumtagnak. Zsóka
email címem: nagynekonyvvizsg@freemail.hu
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég