Tisztelt Felhasználó! Tájékoztatjuk, hogy az eBEV szolgáltatás működésében fennakadások tapasztalhatók. A hiba javítását a szakrendszer üzemeltetője megkezdte. Megértését és türelmét köszönjük!
Tegnap is!! félnap
Ma 9-kor is kezdődik!
Ide rendeltem az alkalmazottat és nem tud dolgozni. Tegnap is félnapot fizettem neki feleslegesen.
Türelmünk elfogyott.
Meg a hónapban 3-4 naponta..
Minek ez a folyamatos program cserélgetés??? Egyre rosszabb lesz.
A kereső meg kritikán aluli. A szürést aki kitalálta igy három hónaponként, annak a talpát csalánnal kellene csapkodni, akkor talán felpezsdülne a vérkeringése. Mert ez borzasztó, időrabló. Legalább lenne egy gomb amivel a negyedéveket lehetne állitgatni, de igy ezzel a naptárral, kezdete vége, én számolgassam a 90 napokat. Dilettáns munka!!!! Nem vagyok én alsótagozatos elemi iskolás, hanem informatikus, hát igy szolgáljanak ki.
Aztán itt van a másik gondunk: ha visszaadják a vállalkozói igazolványt, a törzs adat 2-3 hónap alatt sem fordul át. Nem kap a volt EV igazolást a munkanélküli segélyhez, stb. Mintha nem lenne ügyintézés. Ja meg sokszor nem is tudják mit kell csinálni. Nem ide kéne telepiteni a szük keresztmetszetet. Itt az adó fizető jogait nem tudja gyakorolni.