Bár, most látom, ez az MSZP által beterjesztett. Na, mindegy egy olvasást ez is megér...
Bár, most látom, ez az MSZP által beterjesztett. Na, mindegy egy olvasást ez is megér...
Sziasztok!
Alapvetően örülök annak, hogy 40 év munkavégzés után nyugdíjba "vonulhatnak" a nők.
Van 2 egyéni vállalkozóm, akik nagyon várták, de nyilván csalódás lesz a vége.
Ugyanis a 40 évbe állítólag nem számít majd bele a szakmunkásképzős 3 év.
Szerintetek?
Üdv. és szép napot mindenkinek /nálunk legalábbis szép, napsütéses idő van/: Magdus
Szia.
A FIDESZ honlapján a következő olvasható:
A negyvenéves munkaviszonnyal rendelkező nők nyugdíjazásával kapcsolatban a kormányszóvívő elmondta: a szerdai kormányülés döntése értelmében a jövő évtől fogva kedvezményes nyugdíjba vonulhat minden olyan nő, aki a megállapított időintervallumot igazolni tudja. A munkaviszonyba beleszámít a gyermekneveléssel és -gondozással töltött időszak is. Ennek a maximuma több gyermek esetén nyolc év.
Sziasztok!
Ez nagyon jó hír lenne, ha tudnánk, hogy mennyi az a kedvezményes nyugdíj!
Már el is fogadták a törvényt, vagy még csak a kormánydöntés van meg? Egyik kolléganő azt mondta, ma reggel megszavazták, de sehol nem írnak róla - vagy csak én nem találom:-)))
Hol van a törvényjavaslat - tudja valaki?
A HVG-ben találtam az imént egy cikket, nekem abból az jön le, hogy még csak kormánydöntés van, a parlament elé még csak ezután kerül a javaslat.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég