Szerintem meg pofátlanul szívatnak minket egyfolytában!
A törvények szakszerűtlenül, összehányva jönnek ki a parlamentből ( igaz úgy is mennek be a javaslatok, nehogy egyezteni kelljen az érintett szakmai és/vagy érdekvédelmi szervezetekkel).
Én még semmit nem érzek abból, hogy egyszerűsödne a vállalkozások adminisztrációs terhe, eddig csak pluszunk volt a sok jóból!
Maradjunk a szakmánál: ezekből az összehányt tv-kből kell nekünk egy tisztességes, jogszerű anyagot kihoznunk annak az APEH-nak, aki titkosszolgálati eszközökkel lesz felruházva január 01-től. Vajon a költségvetési hiányt a mi hibáinkból szeretnék csökkenteni?
A válasz egyértelműen: igen. A tendencia ezidáig is efele mutatott.
Sziasztok!
Most végül is nem tudom eldönteni hogy egy politikai- vagy pedig egy szakmai FÓRUMRA tévedtem!!!!!
Szia!
Tulajdonképpen teljesen igazad van, de régóta a fórumon vagy, és tudod, hogy néha kiakadunk egy-egy kérdésben. Ez is lezárul majd, csak jól kiadjuk magunkból a mérget.
Györgyi
Szia Györgyi! Igen ezt is tudom, de ettől sokkal összetettebb a dolog, hogy ítélkezzünk. Lehet hogy Te is ígértél már a gyermekednek valamit, de olyan körülmények jöttek közbe, hogy a végén nem tudtad teljesíteni.
Tudod jól, milyen előre nem látható katasztrófák súlytották az országot, azonkívül még milyen meglepetések érték az uj kormányt.
Nem hazabeszélek, mert engem és családomat nem érinti a családi kedvezmény, sőt az egykulcsos adó előnye sem.
Azt hiszem rövid volt még az idő arra, hogy lássunk valamit, ha az előzőekben 8 év sem volt elég.
Na nem vitát akartam indítani, részemről befejezve a politika!!!!!
Üdv. Ani
Köszönöm a hozzászólásokat.
üdv:hvanna
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 44 vendég