Szia Reni !
Háromszor jött be a válaszod. törölj kettőt és tegyél oda e X-et,vagy más betüt, jelet és akkor kitörölheted. Én egyáltalán nem sértődtem meg.. annyi féle eset helyzet és emberi mentalitás fordul elő egy élethelyzetben és a munka világában. Különösen igaz ez a munkanélküli világban. Nem érvényesül már az élni és mást is élni hagyni szemlélet. Vannak más esetek is melyek pozitiv hozzállást mutatnak, tudnék olyat is mondani. Elmult már az az idő sajnos amikor a generációk egymást megértve átadják a stafétabotot..és azt követően is tisztelik egymást. Nekem volt ebben szerencsém amikor átvettem és később a kollegáim részére én is igy adtam át, mert ezt láttam.tapasztaltam. Tiszteletet kaptam és adtam, ami hosszu távon kamatozó, mert a munkakapcsolat azóta is jó.Bizzál abban hogy Rád mosolyog a szerencse és egyszer jó közösségre találsz munkában is, ugy mint itt a Fórumon. Tudod azt mondja a közmondás: annyit a kerék fel mint amennyit le..de most már a felfelé ivelés következik:-))
Üdv:hvanna
Kedves Reni.
Én még "félúton járok", nem vagyok már 30, és nem vagyok még 50 éves, talán nevezhetem pártatlannak magam. Mindenesetre, bár sajnálom, ami veled történt, de az a véleményem, hogy bunkóság nem korfüggő, az a nő akkor is így viselkedett volna veled, ha nem 55 éves, hanem 30.
Üdv: Ági
Reni!
Nincs semmi baj. A Te egyéni sérelmedet is meg lehet érteni. Csak valóban nem szabad általánosítani. Ági megjegyzése nagyon találó, a bunkóság nem korfüggő (itt most a volt kolléganődre értem) Nekem csupa jó tapasztalatom volt kezdő koromban, pedig nyugdíj előtt állók közé kerültem. Sokat köszönhetek a türelmüknek, az önzetlen tapasztalatátadásuknak. S igyekeztem mindezt vissza adni a későbbiek során mások számára én is. Nagyon jó, hogy nem sértődtél meg a hozzászóláson. Ez szép minőségi jegy a jellemedről. A régi keserű tapasztalatot pedig próbáld elfelejteni, vagy a legmélyebb zugba dugni. Kívánom, hogy még sok kellemes tapasztalat érjen az életben és nagyon jó légkörű munkahelyen dolgozhass.
Sziasztok! Az előző hatalmak a "" beetetés"" terén csak bukott ipari tanulók voltak a mostani hatalmat gyakorlókhoz képest és ezt el kell, hogy ismerjük... professzionális! , nem véletlen az a 2/3-os többség... Mikor az MSZP-s Gyurcsány elmondta, hogy az MSZP hazudott ebben is, abban is, és nem mehet úgy tovább,, stb..., akkor tömegek mentek az utcákra, sokan törtek-zúztak, sok milliós károkat okozva.. (most meg lehet, hogy kitüntetik majd őket) ..
Most pedig olyan kormányfő van, aki soha nem hazudott még és az intézkedéskből meg úgy néz ki, hogy ez a hazudozás, mintha folyamatos lenne.... a korábban spontán tüntető, kempingező tömeg még sem szabadkempingezik a parlament körül és csak kevesen demonstrálgatnak, akikre meg ráhúzzák, hogy az a pár ezer ember az mind a bukott kormány embere, akik..
Tehát el kell ismerni, hogy a mostani kormánypártok valóban jól tudják kezelni ezt az országot - a retorika szintjén.
Üdv.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 41 vendég