Véleményem szerint pedig a fórum erőssége éppen abban van, hogy többen, többféleképpen látják, és megvitatják a kérdéseket. Lehet egy-egy ember nem minden oldalról látja úgy a kérdést, a témát.
Márti
Véleményem szerint pedig a fórum erőssége éppen abban van, hogy többen, többféleképpen látják, és megvitatják a kérdéseket. Lehet egy-egy ember nem minden oldalról látja úgy a kérdést, a témát.
Márti
"Véleményem szerint pedig a fórum erőssége éppen abban van, hogy többen, többféleképpen"
A fórum ugye ingyenes, többen válaszolnak. A fizetős kérdésre pedig egy valaki fog válaszolni, amit csak a kérdező fog látni. Nincs több szempont, nincs több hozzászólás.
Természetesen a fórum hasznosságával értünk egyet, nem a fizetős kérdés-válasszal. De lehet, erre is kereslet.
Közben a tájékoztatóból kiderült, hogy mi is válaszolhatunk a fizetős kérdésre.
Márti
Én ez alatt az összes kérdést értettem, lehet nem jól gondolom...
Márti
Fizetős kérdés
Kedves Fórumozók!
A Szakmai Fórum új, kiegészítő, fizetős szolgáltatást vezet be a továbbra is megmaradó, ingyenesen működő, pontszerző fórum mellett. Ezentúl lehetősége lesz egy szakmai tanácsadótól direktben kérdezni, díjfizetés ellenében. A válasz ára 7500 Ft+áfa. A feltett kérdésekre a továbbiakban is ugyanúgy válaszolhatnak a fórumozók, ahogy korábban, az opcionális fizetős szolgáltatás a fórum működését nem korlátozza. Hamarosan bővebb tájékoztatást is közlünk az oldalon.
Márti!
Ezt én is olvastam. De én ebből nem azt veszem le, hogy a fizetős kérdésre is válaszolhatunk. Csak azt, hogy a fórum működését nem akadályozza ez a külön szolgáltatási forma.
Lehet, hogy igazad van... Tímea nem reagált a szöveghelyesbítésemre. Lehet, még nagyon képlékeny nála id a bevezetés, pláne, hogy negatív hozzászólásokat kapott.
Márti
Szia Anna!
Nekem jön az értesítés, viszont más gondom van: a profilomon belül a válaszaimat nem tudom megjeleníteni. Szóval, még mindig nem tökéletes a működés. (Remélem, Fülöp Timi is olvassa!!!) :-(((
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 58 vendég