Adófórum

Adózási és számviteli információk

Új válasz érkezett !! de mégsem :((

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: kovalkata » csüt. okt. 21, 2010 3:21 pm

Én pedig ha tovább akarok lapozni a következő oldalra, vagy továbbira a kérdések között, nem megy, mindig csak az első oldalt ajda vissza...

Ja, és órákig tart míg elküldi a választ a kérdésre!

kovalkata

HozzászólásSzerző: Kiskovács » csüt. okt. 21, 2010 4:59 pm

Szia! A keresés funkció nálam hónapokkal ezelőtt sem működött. A főoldal nyitott kérdések táblázat alatt: További nyitott kérdések: táblázat alatt sárga számok = előző oldalak, ha oda katt. jönnek visszafelé a korábbi napok által feltett és jelenleg még le nem zárt kérdések. Ha a már lezárt kérdéseknél teszem meg ugyanezt, az egész rendszer kiakad - nálam -, teljesen újra kell indítanom az egészet. Ha a főoldal tetején katt. ÁFA, számlázás, számvitel stb. bejönnek az oldalak a kis kék kockákban a kérdések. Ha emlékszel, hogy milyen címszó alatt volt a feltett kérdés, talán még megtalálod.

Csak azt nem értem, és azon gondolkodom: miért csinálják ők, miért csináljuk mi, ha a dolog - mármint az oldal - ennyire nem működik? Margó

Kiskovács

HozzászólásSzerző: kovalkata » csüt. okt. 21, 2010 5:02 pm

Igen, ez mostmár tényleg rettenetes. Hetek, hónapok óra rossz az egész (szépen fejeztem ki magam), és úgy tűnik egyre csak rosszabb lesz. Fogalmam sincs, mit csinálnak, de hihetetetlennek tartom, hogy ezt egy számítógépes szakember ne tudná megoldani...

Üdv. Kata

kovalkata

HozzászólásSzerző: madora100 » csüt. okt. 21, 2010 5:37 pm

Én úgy tudom, szerverproblémával küzdenek. A fizetős dologgal kapcsolatosan pedig már volt olyan nyilatkozat, hogy továbbra is ingyenes marad a fórum. Bízom benne, hogy helyre áll a régi rend, mert most valóban nehéz követni a hozzászólásokat.
madora100

HozzászólásSzerző: Kiskovács » csüt. okt. 21, 2010 5:39 pm

Szia! A keresés funkció nálam hónapokkal ezelőtt sem működött. A főoldal nyitott kérdések táblázat alatt: További nyitott kérdések: táblázat alatt sárga számok = előző oldalak, ha oda katt. jönnek visszafelé a korábbi napok által feltett és jelenleg még le nem zárt kérdések. Ha a már lezárt kérdéseknél teszem meg ugyanezt, az egész rendszer kiakad - nálam -, teljesen újra kell indítanom az egészet. Ha a főoldal tetején katt. ÁFA, számlázás, számvitel stb. bejönnek az oldalak a kis kék kockákban a kérdések. Ha emlékszel, hogy milyen címszó alatt volt a feltett kérdés, talán még megtalálod.

Csak azt nem értem, és azon gondolkodom: miért csinálják ők, miért csináljuk mi, ha a dolog - mármint az oldal - ennyire nem működik? Margó

Kiskovács

HozzászólásSzerző: nmrozika » csüt. okt. 21, 2010 8:00 pm

Köszi...a TOVÁBBI NYITOTT KÉRDÉSEKről "meg is feledkeztem"...csak az a baj, hogy a címek alapján sem találom a témát, ezért lenne jó a vezérszavak beírásával rákeresni a témára....na reméljük majd csak jó lesz egyszer az egész! Rozi

nmrozika

HozzászólásSzerző: hvanna » pén. okt. 22, 2010 5:37 am

Szia Rozi !

Tegnap este frissitett az Mozilla, azóta tudom lapozni a " még nyitott kérdéseket ", azonban az értesitések még mindig nem érkeznek.

hvanna

HozzászólásSzerző: fuloptimea » hétf. okt. 25, 2010 1:38 pm

Kedves FórumozóK!

A Szakmai Fórum új, kiegészítő, fizetős szolgáltatást vezet be a továbbra is megmaradó, ingyenesen működő, pontszerző fórum mellett.  Ezentúl lehetősége lesz egy szakmai tanácsadótól direktben kérdezni, díjfizetés ellenében. A válasz ára 7500 Ft+áfa. A feltett kérdésekre a továbbiakban is ugyanúgy válaszolhatnak a fórumozók, ahogy korábban, az opcionális fizetős szolgáltatás a fórum működését nem korlátozza. Hamarosan bővebb tájékoztatást is közlünk az oldalon.

Üdvözlettel: Adófórum Szerkesztőség

fuloptimea

HozzászólásSzerző: hvanna » hétf. okt. 25, 2010 2:41 pm

Tisztelt Szerkesztőség !, Kedves Timea !

Köszönöm a tájékoztatást.

A tájékoztató első olvasata után első  gondolatom..- lehet nem kiváncsiak  a véleményemre - azt gondolom tulzott  a

válasz ára 7500 Ft||áfa. dijfizetés. Ha az ingyenesen müködő pontszerző fórum is müködik tovább nyilván nem kivánnak ennyit  fizetni, de a " puding próbája az evés ".

Üdv:hvanna

hvanna

HozzászólásSzerző: kovalkata » hétf. okt. 25, 2010 3:26 pm

Kedves Tímea!

Egyetértek az előttem szólóval. Főként, ha olyan aspektusból nézem a dolgot, hogy nagyon nagyon sokszor a vállalkozók még ezt az összeget is sajnálják egy havi könyvelési díjra. És azért valljuk be, van egy kis különbség egyetlen kérdés megválaszolása, és egy komplett könyvelés között.

Üdv. Kata

kovalkata

ElőzőKövetkező

Vissza: Adatszolgáltatás