Adófórum

Adózási és számviteli információk

Új válasz érkezett !! de mégsem :((

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd okt. 19, 2010 4:40 pm

Sziasztok!

Már én is épp el voltam keseredve, hogy senki sem válaszol a kérdésemre, de mostmár látom, hogy Mindannyian ebben a cipőben jártunk (járunk), nem jönnek az értesítések.

üdv. Kata

kovalkata

HozzászólásSzerző: Bakosné » kedd okt. 19, 2010 4:45 pm

Pedig úgy látszik mindannyian ugyanazt a cipőt hordjuk. :))

Márti

Bakosné

HozzászólásSzerző: hvanna » kedd okt. 19, 2010 5:11 pm

Szia Kata !

Napokig  nem tudtam még benézni sem, és ezért tettem ma be, hogy megbizonyosodjak mi  a helyzet .Most csak ugy tudjuk a kérdés-válaszolat követni amig -meg nem embereli magát az oldal -  hogy időnként visszanézünk az adott kérdésre, de ez igen macerás és  emiatt lehet hogy el is kerüli a figyelmünket egyviszont válaszra váró.

Mindenestere nagyon bosszantó , amióta  itt vagyok ilyen hosszú idejü akadozás még nem volt, de bizzunk abban  visszaáll a régi házirend. Türelem rózsát terem:-))

üdv:anna

hvanna

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd okt. 19, 2010 5:15 pm

Én nem is értem, úgy tűnik, mintha egyre rosszabb lenne az oldal kezelhetősége. Így tényleg nem lehet itt rendesen "működni", mert semmiről sem szerünk tudomást. És valóban van olyan időszak, mikor még fel sem lehet jönni.

Azért bízom benne, hogy ez már rosszabb nem tud lenni, és hamarosan visszaáll a régi rend :-)

üdv. Kata

kovalkata

HozzászólásSzerző: hvanna » szer. okt. 20, 2010 9:33 am

Sziasztok !

Ma egy uj dologgal szembesülünk.. itt többen.. az  ujonnan regisztrál kérdező 7500 Ft.ért kaphat  választ. 

és valóban változott az oldal:

0. lépés

Tegye fel kérdését szakértőnknek! Ha pontos és megbízható választ szeretne, szakértőnk válaszol Önnek! A személyre szabott válasz díja 7 500 Ft.

Fizetős kérdés?

Egy ujonnan regisztrált kérdező bejelelölte a fizetős kérdés kockát.. és másként kezeli az oldal mint  a többi kérdést.. nem jelenik meg a futó kérdések között, és nem láthatjuk egymás által adott válaszokat.

Előfordult korábban ilyen, vagy ez egy uj szolgáltatása lesz az oldalnak?   Egy kicsit  durva.. a mi eszközünkkel, és tudásunk felhasználásával akar az oldal kaszirozni? Mit tudtok erről?

Üdv hvanna
hvanna

HozzászólásSzerző: Bakosné » szer. okt. 20, 2010 9:39 am

Most holvan fuloptimea?

Megválaszolhatná a kérdést....

Márti

Bakosné

HozzászólásSzerző: Kiskovács » csüt. okt. 21, 2010 9:28 am

Sziasztok! Az előbb írtam egy választ, a rendszer kétszer adta be és pár perc múlva azt látom, hogy közben eltelt 2 óra. Már az órájuk sem jó! Margó
Kiskovács

HozzászólásSzerző: Kiskovács » csüt. okt. 21, 2010 10:04 am

Sziasztok! Az előbb írtam egy választ, a rendszer kétszer adta be és pár perc múlva azt látom, hogy közben eltelt 2 óra. Már az órájuk sem jó! Margó
Kiskovács

HozzászólásSzerző: hvanna » csüt. okt. 21, 2010 2:10 pm

Sziasztok !

Nagyon érdekes  a mai napi müködés.. a kérdésre adott válasz több esetben 2-szer, vagy akár háromszor is betöltödik.. mint a Margó által irtnál is..

hvanna

HozzászólásSzerző: nmrozika » csüt. okt. 21, 2010 2:34 pm

Én a keresés funkciót nem tudom használni....válaszolni akartam, nem találom a kérdést, de a kereséssel sem jön be más csak a szakmai fórum főoldala.
nmrozika

ElőzőKövetkező

Vissza: Adatszolgáltatás