Sziasztok!
Már én is épp el voltam keseredve, hogy senki sem válaszol a kérdésemre, de mostmár látom, hogy Mindannyian ebben a cipőben jártunk (járunk), nem jönnek az értesítések.
üdv. Kata
Sziasztok!
Már én is épp el voltam keseredve, hogy senki sem válaszol a kérdésemre, de mostmár látom, hogy Mindannyian ebben a cipőben jártunk (járunk), nem jönnek az értesítések.
üdv. Kata
Pedig úgy látszik mindannyian ugyanazt a cipőt hordjuk. :))
Márti
Szia Kata !
Napokig nem tudtam még benézni sem, és ezért tettem ma be, hogy megbizonyosodjak mi a helyzet .Most csak ugy tudjuk a kérdés-válaszolat követni amig -meg nem embereli magát az oldal - hogy időnként visszanézünk az adott kérdésre, de ez igen macerás és emiatt lehet hogy el is kerüli a figyelmünket egyviszont válaszra váró.
Mindenestere nagyon bosszantó , amióta itt vagyok ilyen hosszú idejü akadozás még nem volt, de bizzunk abban visszaáll a régi házirend. Türelem rózsát terem:-))
üdv:anna
Én nem is értem, úgy tűnik, mintha egyre rosszabb lenne az oldal kezelhetősége. Így tényleg nem lehet itt rendesen "működni", mert semmiről sem szerünk tudomást. És valóban van olyan időszak, mikor még fel sem lehet jönni.
Azért bízom benne, hogy ez már rosszabb nem tud lenni, és hamarosan visszaáll a régi rend :-)
üdv. Kata
Sziasztok !
Ma egy uj dologgal szembesülünk.. itt többen.. az ujonnan regisztrál kérdező 7500 Ft.ért kaphat választ.
és valóban változott az oldal:
Tegye fel kérdését szakértőnknek! Ha pontos és megbízható választ szeretne, szakértőnk válaszol Önnek! A személyre szabott válasz díja 7 500 Ft.
Most holvan fuloptimea?
Megválaszolhatná a kérdést....
Márti
Sziasztok !
Nagyon érdekes a mai napi müködés.. a kérdésre adott válasz több esetben 2-szer, vagy akár háromszor is betöltödik.. mint a Margó által irtnál is..
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 51 vendég