Adófórum

Adózási és számviteli információk

mi van az ügyfélkapuval?

Adatszolgáltatás

mi van az ügyfélkapuval?

HozzászólásSzerző: kovalkata » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Péntek este küldtem be egy 1042E-est elektronikusan, amiről az a visszajelzés még megjött, hogy továbbításra került az Apeh felé. De azóta semmi, hogy az Apeh befogadta-e vagy sem. Én nem látom az ügyfélkapu oldalán, hogy karbantartás lenne, de lehet hogy valami elkerülte a figyelmemet. Nálatok nem fordult most elő ilyesmi?

Köszönöm, Kata

kovalkata

mi van az ügyfélkapuval?

HozzászólásSzerző: zspotorke » vas. okt. 03, 2010 6:05 pm

Szia Kata!

Pont ebben a cipőben járok...Sehol semmi. Hétfőn reggel majd hajnalban kell felkelnem, hogy munkakezdés előtt (ha szükséges) meg tudjam ismételni a bejelentést. 

P.Zsuzsa

zspotorke

mi van az ügyfélkapuval?

HozzászólásSzerző: kovalkata » vas. okt. 03, 2010 6:44 pm

Szia Zsú!

Én szombatra jelentettem be pénteken. De szerintem ezt nem róhatják fel a mi hibánknak, hisz mi időben elküldtük a bejelentést. Azt, hogy az Apeh nem volt képes fogadni... Na majd hétfőn talán okosabbak leszünk.

Üdv. Kata

kovalkata

mi van az ügyfélkapuval?

HozzászólásSzerző: kovalkata » hétf. okt. 04, 2010 5:19 am

Zsú! Nekem még mindig semmi! Megpróbálok telefonálni. Kata
kovalkata

mi van az ügyfélkapuval?

HozzászólásSzerző: kovalkata » hétf. okt. 04, 2010 5:48 am

Szia Zsú!

Hát most nagyon felidegesítettem magam. Telefonáltam az Apehnek, semmit nem látnak, csak az előző júliusi 1041E bejelentőt. Elkezdett magyarázni a csaj, hogy biztos azért, mert amikor még a 180-as meghatalmazásomat beküldtük, ez nem volt rajta. Dehát mondom egy: akkor a 1041E-t sem fogadta volna be, kettő: én úgy tudom, hogy ha az összes elektronikusan küldhető bevallásra adom be a regisztrációt, akkor az bővül automatikusan minden egyes új bevallással. Kérdezem tőle, hogy akkor ebből most lehet e valami baj? Ő azt nem tudja. Küldjem be mégegyszer és majd meglátom...

Na erről ennyit. Nálad mi a helyzet?

Kata

kovalkata

mi van az ügyfélkapuval?

HozzászólásSzerző: tepimail » hétf. okt. 04, 2010 5:57 am

Sziasztok!

Szombaton küldtem bejelentést,  nekem se jött elfogadó nyugta a tárhelyemre illetve értesítés se az e-mail címemre. Átmentem az ügyfélkapun, elektronikus szolgáltatásokba és a lekérdezések, üzenetek kiválasztásával meg tudtam nézni, hogy ott a nyugta. Szerintem csak a tárhelyre nem tudták beküldeni. Próbáljátok megnézni az üzeneteknél. 

tepimail

mi van az ügyfélkapuval?

HozzászólásSzerző: kovalkata » hétf. okt. 04, 2010 6:04 am

Szia!

Hol? Az Ebev szolgáltatásokban az üzeneteknél szintén nincs semmi. Be tudod ezt pontosan linkelni, hol nézted meg? Köszi, Kata

kovalkata

mi van az ügyfélkapuval?

HozzászólásSzerző: tepimail » hétf. okt. 04, 2010 6:25 am

Bocsi Kata ezt elnéztem van nyugtám de az nem a szombati!
tepimail

mi van az ügyfélkapuval?

HozzászólásSzerző: kovalkata » hétf. okt. 04, 2010 9:13 am

Sziasztok!

Pár perce kaptam meg az elfogadó nyugtát az Apehtól. Még szerencse, hogy nem küldtem be újra, ahogy az apehosok javasolták. Valószínűleg tényleg a rendszer újraindításuk miatt volt a gond. Üdv. Kata

kovalkata

Vissza: Adatszolgáltatás