Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hol találok valamilyen könyvelést segítő anyagot őstermelő ill. családi gazdálkodó - állattenyésztéssel foglalkozó, tejtermelő - vállalkozással kapcsolatban!
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hol találok valamilyen könyvelést segítő anyagot őstermelő ill. családi gazdálkodó - állattenyésztéssel foglalkozó, tejtermelő - vállalkozással kapcsolatban!
Köszönöm szépen!
Szia SZESZE!
Én könyvelek őstermelőnek ugyanolyan tevékenységgel foglalkozik, mint a Tiéd. Ha gondolod ird meg a kérdéseket és nagyon szívesen válaszolok.Vagy küldd el az email címedet és átküldöm az anyagokat amiket én összszedtem.Sajnos őstermelőket kevesen könyvelnek és nekem is magamnak kellett összeszednem a dolgokat, de szívesen megosztom veled az okosságokat. Az én őstermelőmet már ellenőrizte az APEH és nem kaptunk büntit.
Üdv: Tündi
Szia Tündi!
Én is 2010-ben vettem át állattenyésztéssel foglalkozó főállású őstermelőt nagy segítség lenne ha az általad bevált és az APEH ellenőrzésen is megfelelt nyilvántartásokat velem is megosztanád .Megírom az email címem és nagyon nagyon megköszönném ha elküldenéd nekem is a nyilvántartásadat .
Segítséged előre is köszönöm !
kontrane@freemail.hu
Üdv: Zsóka
Szia Tündike!
Köszönöm szépen a segítségedet! Nagy segítség lenne ha megkaphatnám!
Címem: szikorszky@invitel.hu
Köszi!
SZESZE
Szia Tündike!
Köszönöm szépen a segítségedet! Nagy segítség lenne ha megkaphatnám!
Címem: szikorszky@invitel.hu
Köszi!
SZESZE
Sziasztok!
A héten elküldöm mindenkinek az anyagokat, aki irt nekem, hogy szeretné megkapni. Ne haragudjatok, hogy csak most válaszolok, de kisebb munkahelyi és családi zűrök miatt csak a héten tudom küldeni.
Üdvözlettel: Tündike
Szia Tündike!
Köszönjük szépen! Most is nagoyn örülünk neki!
Üdv. SZESZE
Szia Tündi!
Engem is érdekelne az anyagod és nagyon megköszönném ha elküldenéd nekem is. Köszönöm előre is.
szalardi@freemail.hu
101ia Tündike Engem is érdekel az őstermelőkre vonatkozó anyagod, email cimem
eszter101@netelek.hu
Köszönettel Eszter
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 34 vendég