Adófórum

Adózási és számviteli információk

Törölt bevallási nyomtaványok

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: durstne1 » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sajnos a számítógépemről törlésre került az ABEV 2006-os program, az elküldött bevallásokat nem tudom megnyitni, mert a nyomtatvány hiányzik, az előző évekre vonatkozóan .Hogy lehetne újra letölteni a bevallási nyomtatványokat, hogy be lehessen tölteni az elküldött bevallásokat.

Az abevjava-ból is hiányzik pl. a 0917-es nyomtatvány, pedig nagy szükségem lenne rá.Ha valaki tud segítsen.Ennél többet nem tudok felajánlani, mert nincs pontom.

durstne1

HozzászólásSzerző: garbo50 » csüt. jún. 24, 2010 6:14 am

Két link előljáróban

http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatvany 

http://www.apeh.hu/archiv/archiv_prg/nyomtatvanykitolto_2009/0917.html?query=0917

A többi nyomtatványt úgy találod meg, hogy az apeh honlapon jobb oldali keresés archivumban  sávba beírod a kerestt nyomtaványt és akkor megtalálod és letöltheted.

Írj választ és fogadd el a sajátodat akkor ezt visszakapod.

Ajánlok fel pontokat, hogy legyen miből közös tanulásunkra- kérdéseket feltenned.

Üdv.

garbo50

HozzászólásSzerző: Kiskovács » csüt. jún. 24, 2010 6:30 am

Szia! Ha egy már korábban beküldött bevallást szeretnél magadnak, akkor az EBEV, Lekérdezések, Beküldött bevallások, írd be az elküldés időpontját tól-ig elég tág határral, a vállalkozás adószámát, és akkor a program leadja, de ezt már csak kinyomtatni tudod. Utána ugyanitt az Üzenetek menüpontból le tudod kérni az EBEV-nyugtát is. Üdv. Margó
Kiskovács

HozzászólásSzerző: pseniko » csüt. jún. 24, 2010 6:38 am

Ugyanabban a cipőben járunk -durstne1- én is úgy gondoltam hogy nem kellenek a tavalyi 09T1041, 0917 ... hasonló nyomtatványok és töröltem az abevjava programból. És persze most kellenek.

Köszi garbo megpróbálom én is. Enci

pseniko

HozzászólásSzerző: garbo50 » csüt. jún. 24, 2010 7:01 am

Szia!

Szerintem szerkeszthető is csak meg kell nézni, hogy a nyomtatvány( alap) szerepel e a szervíz menű frissítések uj nyomtatványoknál ( pl 6084 szerepel)

Ezután már az adatok fülnél van lehetőség a visszatöltött szerkesztésére is.

Üdv.

garbo50

HozzászólásSzerző: durstne1 » csüt. jún. 24, 2010 7:57 am

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget ! remélem sikerül újra elővarázsolni a régi bevallásaimat.

durstne1

Vissza: Adatszolgáltatás