A felmerülő kérdések feltevéséhez:) csak irj ide valamit !!
Üdv:hvanna
A felmerülő kérdések feltevéséhez:) csak irj ide valamit !!
Üdv:hvanna
Hvanna! :)
Kedves vagy és nagyon figyelmes is! Köszönöm! :) Meg meg is hatódtam (mint mindig, amikor ilyen felajánlást látok, mert nekem ez azt jelzi, hogy jó közösséget találtam, amikor erre a fórumra ráleltem, meg a szakmai segítőkészséget is) , kissé zavarban is vagyok, mert valójában jelenleg nekem nincsen szükségem pontokra, hiszen még egy kérdést sem tettem fel, abban az általunk közösen látogatott kérdésben láthattad, hogy előhalásztam a "pontadó" linket, mert feltűnt, hogy a kérdésfeltevő takarékoskodott a pontokkal, megnéztem, így is csak 64 maradt neki, viszont olyan nagyon sok azért nekem sincsen, hogy adni tudjak belőle, emlékeztem, hogy láttam "lelőhelyeket", hátha akar élni a lehetőséggel. :)
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a figyelmességedet!
Szia !
Ezen az oldalon valóban jó közösségre találtál.. majd tapasztalod.. a pontokat pedig örömmel adom. Még nem tettél fel kérdést, de az élet olyan helyzeteket produkál amire nincs meg könnyen a válasz.. és ezen az oldalon nagyon kedves és nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező.. nagyon jól felkészült szakemberek vannak. Én magam is csodálom sokukat..
Üdv: anna
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 66 vendég