Sziasztok
március 30-án felkerült az ONYF honlapjára a frissített NYENYI. Ezt letöltöttem, és a telepítés befejezésekor az alábbi hiba üzenet érkezik Windows XP alatt:
The JVM could not be started. The maximum heap size (-Xmx) might be too large or an antivirus or firewall tool could block the execution.
Mivel angolul ezen a műszaki nyelven nem értek, megpróbáltam kikapcsolni a vírus keresőt, és a tűzfallal engedélyeztettem a NYENYI2009 program futását. De így sem változott semmi.
Aztán kipróbáltam a Windows 7 alatt is másik számítógépen, hát ha ez a gép meghülyült. Íme egy újabb hiba üzenet:CreateProcess failed (740)
No itt már a teleepítés el se kezdődött.
Szóval nem azt várom, hogy próbáljatok angolról magyarra fordítani, csak érdekelne, hogy Ti jártatok-e így, illetve hova fordulhatok a problémával, ugyanis telefonon az ügyintézők nem tudtak válaszolni, viszont a kapott telefon szám, ahol informatikusokkal lehetne társalogni csak cseng és cseng de válasz nem érkezik.
Szóval várom válaszaitokat, mit is lehetne tenni, azon kívül, hogy beiratkoznék egy programozói iskolába.
ettrade