Kedves Edit!
Sajnos én is végelszámolás előtt állok kis cégemmel. Szeretném Tőled elkérni az iratmintákat és az ügyvéd elérhetőségét.
Előre is köszönöm a segítségedet.
Feri
Kedves Edit!
Sajnos én is végelszámolás előtt állok kis cégemmel. Szeretném Tőled elkérni az iratmintákat és az ügyvéd elérhetőségét.
Előre is köszönöm a segítségedet.
Feri
Kedves Edit!
Gondolom már nagyon unod a kéréseket, de én is egy végelszámolást készítek és sehol nem találom a szükséges iratmintákat, és azárás menetét.
Kérlek segitsél ki ezekkel.
Előre is köszönöm a segitségedet. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kivánok neked és családodnak.
hkaudit@vnet.hu
Szia Edit!
Én is egy mintát szeretnék kérni emailcím: gyorkosne@freemail.hu
előre is nagyon szépen köszönöm. Györkösné Zsuzsa
Szépen kérem én is, ha valaki tudja, küldje meg: gnes69@freemail.hu
Kedves Edit!
Én is a segítséged szeretném kérni, mert végelszámolást kellene késziteni, és egyenlőre nem találom a szükséges iratmintákat és a zárás menetetét.
Kérlek ha van rá lehetőséged segíts ki ezekkel.
Előre is nagyon köszönöm!
csillag-007@freemail.hu címem
Ildikó
Kedves Edit!
Nagy segítség lenne számomra, ha küldenél az e-mail címemre vagyonfelosztási javaslatot és zárójelentés mintát, miután korábban ilyennel még nem találkoztam, és jelenleg végelszámolásra készül egyik cégem.A segítőkész ügyvéd elérhetőségének is nagyon örülnék.
E-mail címem: kozmera1@citromail.hu
Előre is köszönöm a segítségedet!
Anna
Kedves Edit!
Nagy segítség lenne számomra, ha küldene az e-mail címemre egy iratminta csomagot végelszámolással kapcsolatosan, miután korábban ilyennel még nem találkoztam, és jelenleg végelszámolásra készülök.
Előre is köszönöm.
Az email-címem: aliquanta@cirtomail.hu
Ha még megoldható lenne légyszives nekem is küldj a végelszámoláshoz szükséges iratmintákból, hamarosan szükségem lenne rájuk. Köszönettel Klári
klari.nagy@magocs.hu
ha valaki küldene nekem zárójelentés mintát az nagyon megköszönném, mert az ügyvéd nem hajlandó megcsinálni, tőlem kéri
csipke13@freemail.hu
Szia Edit !
Ha lehetne nekem is küld el légy szíves a végelszámolás záró nyomtatványait, már teljesen kikészültem a kereséstől.
emailcím: lovasbazis@citromail.hu
Köszi Vica
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 67 vendég