Adófórum

Adózási és számviteli információk

Kérdésekre pontok3

Adatszolgáltatás

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: szmolkal » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Úgy hozta a sors, hogy én legyek az elefánt a porcelánboltban. Ez a harmadik topik amit nyitok. Már az elsőt is így kellett volna.
Azt kérném, hogy jelentkezzenek ismét azok akik az előző "Kérdésekre pontok...2"-ben jelezték, hogy szükségük van rá. Bocsi a bénázásért, de nem ígérem, hogy máskor nem fordul elő :) 

szmolkal

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: kovalkata » csüt. márc. 11, 2010 2:13 pm

Szia!

Miért, mit csináltál? Nem kaptad meg a válasz emailemet, hogyan kell lezárni és elfogadni? Sajnos én is csak itt a Fórumon keresztül tudtam Neked választ küldeni, lehet, hogy nem kaptad meg...

Menj be a kérdésedbe, alul jobb oldalt van valami olyasmi szöveg, hogy a válasz elfogadása és egy kicsi kocka mellette. Mindenkinél pipáld ki kattintással a kis kockát, akinek a válaszát el akarod fogadni. Azután görgess le, és alul van szürke kockában, hogy válaszok elfogadása. Amikor erre rákattintasz, minden kijelölt választ el fog fogadni.

Üdv. Kata

kovalkata

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: szmolkal » csüt. márc. 11, 2010 2:38 pm

Most már kiver a veríték, ha erre csak rá is gondolok.
Még mindig nem értem ha négy választ fogadok el az négyszer 500 pont? Sajnos annyim nincs :) Ezért nyitottam újra. Az emiledet tényleg nem kaptam meg.
szmolkal

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: melcsi62 » csüt. márc. 11, 2010 2:46 pm

Szia!  nem tudom pontosan miről van szó.. De ha felteszel kérdést, mondjuk 500 pontot megajánlva és több válasz érkezik rá, amiből T 4-et bepipálsz, hogy elfogadtad, akkor 500 pontot megy el, akiknek a válaszát pedig efogadtad annál a kérdésnél, azok 500/ kirakott pipa,  tehát elfogadott válaszonként kap 125 pontot .  olyan mint amikor a 20 pontos kérdésre válaszolnak 10-en és a kérdező mind a 10-et pipálja elfigadottként, akkor ott minden elfogadott válaszoló 2-2 pontot kap.

Ha a saját reagálásodat (válaszodat) pipálod ki, akkor neked íródik jóvá az a pont, mint szerzett...

Üdv.

melcsi62

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: kovalkata » csüt. márc. 11, 2010 3:16 pm

Szia!

Hát az érdekes, hogy nem kaptad meg!

Nyugi: az 500 pontos kérdésedre 500 pontot fog levenni Tőled. Tehát ha ott a 4 főt kipipálod, akkor a 4 főre szétossza az 500 pontot. Semmivel sem többet vesz le Tőled, mint amennyit a kérdés értékének megadtál. Szerintem azt oszt szét Nekik, itt meg fogadd el a Te saját válaszodat, és így valóban csak azt az 500 pontot ajándékozod el, amit szerettél is volna.

Üdv. Kata

kovalkata

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: gabmenthahu » csüt. márc. 11, 2010 6:18 pm

SZIA LÁSZLÓ. MIÉRT KERESTÉL?

ÜDV GABI

gabmenthahu

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: szmolkal » pén. márc. 12, 2010 11:53 am

Hogyan lehet lezárni a megválaszolt kérdéseket?
szmolkal

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: kovalkata » pén. márc. 12, 2010 12:31 pm

Laci!

Hát még mindig nem érthető? Bemész a kérdésedbe. Valaki válaszánál alul jobbra van a szöveg: Elfogadom ezt a választ, mellette kis kocka. A kockába egér klikkeléssel beteszel egy pipát. Mindenki kipipálsz, akinek el akarod fogadni a válaszát. Legörgetsz alulra a válaszok elfogadás (bal oldalt) és ráklikkelsz. És az 500 pontot annyifelé fogja szétosztani, ahány kis pipát tettél a válaszolókhoz. Ennél jobban már nem lehet leírni...

Üdv. Kata

kovalkata

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: kovalkata » pén. márc. 12, 2010 12:36 pm

De ha nem akarod a pontot szétosztani, hanem magadnak megtartani (mert véletlenül kétszer tetted fel a kérdést, vagy közben rájöttél hogy már nem kérdés a kérdés), akkor saját magadnak válaszolsz rá akármit, és a saját válaszodat pipálod csak ki, és azt fogadod el.

Üdv. Kata

kovalkata

Kérdésekre pontok3

HozzászólásSzerző: szmolkal » szer. márc. 17, 2010 6:42 pm

Félreértesz :)

Az elfogadás megtörtént a Kérdésekre pontok... 2-ben. A lezárást úgy értettem, hogy már nem várok több jelentkezőt, mert sajnos elfogyott a keret :) 

szmolkal

Következő

Vissza: Adatszolgáltatás