Adófórum

Adózási és számviteli információk

1008 alk.min pozícióra javítás felsz.

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: mátéedit » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Nem értem, mit küldözgetnek a februári bevallásaimra (1008) hibaüzenetet. Al evél így szól: a 03.05.-én beérkezett 1008.számú bevallás a következő hibákat tartalmazza:

Hibaüzenet: (0908-09-14) azonos biztosítási idő esetén az almin.1. pozíciója csak egyező lehet.

Nincs is ilyen lapja a 1008-nak. A 14-es lapom pedg egyébként is üres.

A Madarász utcát napok óta nem lehet felhívni.

Edit

mátéedit

HozzászólásSzerző: Finken » hétf. márc. 08, 2010 11:24 am

Szia Edit! Én is ezzel szenvedek, a 2010 januári bevallásomra volt ilyen hibaüzenet, 78 dolgozót vallottam be, az első 36-nál volt ez a hiba, nézd meg  a februári bevallásodat, és nyisd meg a azoknál akiknek az adóazonosítójelét feltüntették - a 1008-12-14-ig, nekem is valahogy bekerült  a biztosítási jogviszony időtartama a 1008-12, 13-as, 14-es lapokra, pedig azon nem is volt adat. Amikor csináltam nem észlelte hibának, engedte elmenteni.Tehát a 1008 M-es lapoknál keresgélj. 
Finken

HozzászólásSzerző: pseniko » hétf. márc. 08, 2010 11:32 am

Nekem a 1008-ra jött hibalista, hogy főfoglalkozású alkalmazott aki GYET-en van:  nem fogadja el a GYET 24-es kódját.  Alkalm.min. 20-alkalmazott, és állandóan hibalistát ír.  Nem tudom mit csináljak vele. Enci

pseniko

HozzászólásSzerző: Rozalinda » hétf. márc. 08, 2010 11:34 am

Hogy  mik vannak. A felhasználó részére teszteletlenül kiadott nyomtatványok.

Csakis az adminisztrációs  terher  csökkentése  érdekében.

Szerencsére nekem ilyen hibám nem volt.  

Rozalinda

HozzászólásSzerző: mátéedit » hétf. márc. 08, 2010 12:44 pm

Szia Finken!

Keresgélem.keresgélem az M-es lapokon, de továbbra sem tudom, mi lehet a baj. A 14-es lapok üresek, az 13-as lapok is. A biztosítási idő sincs kitöltve, és az alk.minősége sincs. Az összes beküldött bevallásomra jön vissza a hibaüzenet.

Gondoltam, hátha volt valakinek ilyen problémája, és tudta a javítást.

Senkit nem lehet felhívni telefonon? A Madarász utcába a központ nem veszi fel a telefont napok óta.

Lehet, hogy az ő rendszerükben van a hiba? Tehetetlennek érzem magam.

Edit

mátéedit

HozzászólásSzerző: Rozalinda » hétf. márc. 08, 2010 1:42 pm

Frissitettél  a nyomtatvány kitöltés, küldés előtt???

Mindig a legfrisebb ÁNYK és nyomtatvány: 1008 verzió   használandó. Esetleg ez a megoldás.

Rozalinda

HozzászólásSzerző: Finken » kedd márc. 09, 2010 7:27 am

Szia Edit! Lemásoltam a januári bevallásomat (én erre kaptam egyenlőre?) olyan hibaüzenetet, mint Te, átnéztem minden oldalt az M-es lapokon,9-15-ig, javítottam, újra elküldtem, és most kaptam üzenetet, hogy a lekönyvelése megtörtént, a bevallással kapcsolatosan további teendőm nincs. Nálam  az volt a gond, hogy nem egy napon csináltam meg mind a 78 főt, mert én egyenként importálok a bérből, és még egy csomót kozmetikáznom kell rajta, de másnap, amikor folytattam, már verzióváltás volt, és azoknál, akiket akkor csináltam, nem volt hiba. (Ezek szerint hiába mentem rá a számított mezők újraszámítására, nem ért semmit.  Nem tudom hány bevallásod hibás, próbáld meg előbb letölteni a legfrisebb verziót, csinálj másolatot, és küdd be! Telefonon én sem tudom elérni őket, mert még mindig kínlódok amásik iskolám önellenőrzése javitó bevallásának a javításának a javításával, mert az még szerintük mindig nem jó.

Szia: Ági

Finken

HozzászólásSzerző: mátéedit » kedd márc. 09, 2010 7:38 am

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, tegnap éjszaka nekem is beugrott, hátha frissíteni kellene. Tényleg még az előző vezrió volt letöltve nekem. Most frissítettem és küldöm a javító bevallásokat (kb 30 darabot). Remélem így jó lesz.

Köszönöm mégegyszer mindenkinek.

Edit

mátéedit

Vissza: Adatszolgáltatás