Sziaszt ok
Egy közért a romlott áruval, felvágott,lejárt konzervek, lejárt szavatosságú áruval mit csinál? selejtezési jegyzökönyvet kell írni és a könyvelésből kivezetni?
Sziaszt ok
Egy közért a romlott áruval, felvágott,lejárt konzervek, lejárt szavatosságú áruval mit csinál? selejtezési jegyzökönyvet kell írni és a könyvelésből kivezetni?
Szia Nyerkiné!
Úgy látom te egy állandó válaszadóm van, biztos sok hülyeséget kérdezek és illene tudnom is. csak hát még soha nem volt dolgom élelmiszerbolttal. Lévén abból hogy még fiatal vagyok (27) nincs elég tapasztalatom még sok területen.
Amúgy az előző évi könyvelésről még semmit nem láttam csak január 1től vettem át a könyvelést.
Tudnál esetleg nekem küldeni egy selejtezési jegyzőkönyv mintát? címem: mokuslekvar@citromail.hu
Köszönöm segítségedet.
Elküldtem amit kértél. A válaszodba szerkessz bele, és az email címed javítsd úgy, hogy kerüljön bele szóköz, mert így esetleg illetéktelenek felhasználhatják.
Györgyi
Amit kérdezel, az soha nem hülyeség esetleg tapasztalatlanság, lehet, hogy könyvelsz olyan tevékenységet, amiről esetleg azt sem tudom, hogy létezik olyan, és abban én kérdeznék "hülyeséget". Fiatal vagy tényleg, de csak az tud tanulni, aki kérdez.
A könyvelési anyagodra pedig egy másik helyen egy kolléga már válaszolt. Annyit tennék hozzá, hogy nézd meg okvetlen, havi, negyedéves, vagy éves áfás -e a cég, és az utolsó áfabevallást kérd el, azért, hogy tudd mivel zárta.
Folyamatban vannak a papír ügyintézések, a mai találkozót lemondta majd hétfőn jön. a januári számlák vannak itt, az ügyfélkapun a regisztrációm pedig folyamatban. úgyhoy bevallásokat ha akarnék se tudnék leadni még.
Lenne még egy kérdésem. Az üzemorvos! ven egy alkalmazottja aki segítő családtag, és egy megbízási jogviszonyos, na meg a tag. Kell nekik üzemorvos? Ha kell akkor honnan lehet kiválasztani hogy ki legyen az üzemorvosom? Azt tudom hgoy jelenteni kellett volna február 15-ig, De nincs nekik, hogy kell választani?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 32 vendég