Adófórum

Adózási és számviteli információk

Nyilt levél

Adatszolgáltatás

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » kedd feb. 23, 2010 1:47 pm

Bocs, de itt szó nincs arról, hogy bárki bárkit is befogadhatna...vagy nem fogadhatna be... Nem elitklubra gondoltam... Aki a szakmában dolgozik, annak nyitva az ajtó...pontosabban aki a szakmában dolgozik, az nyitja ki az ajtót... :)
szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 1:49 pm

Vicus, szerintem ez így ömlesztve most a PM-es levélben túl sok lenne nekik. A bírságok mérséklése és a moratórium amit Szedlacsek is ír, még röviden-tömören fogalmazva belefér, szerintem is tegyük bele. De majd aztán, ha lépnek valamit, akkor jöhet a többi nyügünk. Egyébként én 2-3-szor írtam már a PM-nek más ügyben, eddig még mindig foglalkoztak a problémával. Bízom benne, hogy ez sem lesz szőnyeg alá söpörve.

Ahova pedig Te akarod küldeni, ott nyugodtan pótold ki azzal, amit jónak látsz. A szakmát illetően a véleményünk egy, maximum nem egyformán fogalmazunk, ahogy Böbi is írja.

Kata

kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: tothkornelia69 » kedd feb. 23, 2010 1:50 pm

Már úgyis van Minőségi Könyvelők Klubja, az MKOE kistestvére, még nullás APEH igazolást is kérnek, a klubtagság feltétele!!!!!!
tothkornelia69

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 1:50 pm

Pedig már azt hittem, hogy mondhatjuk majd mindenre, "hogyha én ezt a klubban elmesélem" :-))))
kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » kedd feb. 23, 2010 1:53 pm

Bocs, de szerintem az a név, hogy "Klub", nagyon komolytalan.... Itt arról beszélünk, hogy olyan társ. szervezet kell, amelyet az állami szervek is komolyan vesznek... Egy klubot létre lehet hozni könyvelőknek is, pl. a hobbijuk gyakorlására, de nem komyol érdekvédelemre. Meg az, hogy egy minősítő jelzőt, hogy "minőségi" szerintem túlzás belefoglalni... Ne saját magunkat minősítsük, hanem a megbízóink minősítsenek bennünket...
szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 1:53 pm

Hát azt hogyan? Alakuláskor?
kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 1:54 pm

Hát ilyen elnevezésnek én is ellene lennék...
kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: tothkornelia69 » kedd feb. 23, 2010 1:59 pm

Ki beszélt arról, hogy Klub legyen?

A 129 és 130 kérdésre (hülye vagyok, nem kérdés,válasz) válaszra volt ez a megjegyzésem!

Egyébként már régebben felvetettem az ötletet, hogy hozzunk létre egy egyesületet, egy olyan könyvelők egyesületét, akiket nemcsak a bálozás tart össze, hanem érdemben is tenni kívánnak valamit, de akkor még nem volt ennyire kibukva mindenki!

Elférünk az MKOE mellett, talán akkor ők is felébrednének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tothkornelia69

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: Nyerkiné » kedd feb. 23, 2010 2:01 pm

0-ás igazolás? Hát ez az elit!

Komolyan szólva ha létrehozunk valamilyen szervezetet, az tényleg ne klub legyen, hanem egy komoly érdekvédelmi szervezet, amelyik a mi munkánkat védi, képviseli, támogatja. Egy klubot nem vesznek komolyan. Az MKOE is a nevében egyesület, de azon kívül, hogy különböző "szakemberek" tartanak előadást az APEH-tól, TB-től, Pm-ből stb. nem igazán hallottam, hogy felszólaltak volna az érdekeinkben. Még a tagdíjuk csak-csak elmenne, de én annak idején, amikor csatlakoztam hozzájuk, akkor pont azt szerettem volna, ha egy olyan szervezethez tartozom, mint aminek létrehozásáról most beszélünk. Annak idején csalódtam, remélem, most nem fogok.

Nyerkiné

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » kedd feb. 23, 2010 2:01 pm

Ván pár egyesületi alapszabályom kéznél... Hét végén talán lesz rá időm... Összedobok egy tervezetet, ha elfogadjátok...
szedlacsek

ElőzőKövetkező

Vissza: Adatszolgáltatás