Adófórum

Adózási és számviteli információk

Nyilt levél

Adatszolgáltatás

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » kedd feb. 23, 2010 1:03 pm

Lassítsunk egy kicsit...

1. Kormányváltás előtt állunk... a kutya nem fog reagálni semmire... Az érdemleges döntéshozók már csomagolnak meg azt nézik, hogy még mit markolhatnak fel.. a többiek meg azt találgatják, kik lesznek az új főnökök, hogyan kell hozzájuk majd idomulniuk... (az ombuccmantól sem jött más, mint hogy megkapták a levelemet..)

2. Egyéni akciókkal nem sokra megyünk..

3. Vagy csinálunk egy bejegyezett társadalmi szervezetet, vagy a Ruszin féle egyesületet biztatjuk fel..( ennek nem sok esélyét látom..)

szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 1:06 pm

Ezt én szeretném a PM-be küldeni, de még várok, hogy támogassák kollégák az aláírásukkal, hisz úgy sokkal nagyobb nyomatéka lehet. A PM-en kívül küldheted nyugodtan, ahova Te szeretnéd, sőt oda is biggyesztheted az én aláírásomat is. Szerintem akik itt már a nevüket adták, ez ellen sem lesz kifogásuk. Simán mehet a könyvvizsgálói kamarának is, szerintem.

Kata

kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 1:09 pm

Elküldjük kormányváltás előtt is, után is. Minél több ilyen levelet kapnak, annál nagyobb az esélye, hogy egyszercsak tán-tán valaki tényleg a kezébe veszi a problámát....
kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: validitas » kedd feb. 23, 2010 1:13 pm

Szia Vic!

Fentebb valahol ott van a TV2  Napló és Mokka c. műsorának email-címe, oda is elküldhetnéd. De még kicsit várni kellene vele, hogy más is hozzá tudjon szólni - sokan nagyon el vannak havazva a 25-i határidő miatt.

Egy-két stilisztikai javaslatom nekem is lenne... 

validitas

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 1:15 pm

Böbe! Az mindig van, hisz nem egyformán fogalmazunk :-)
kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: validitas » kedd feb. 23, 2010 1:15 pm

Szia!

1. Ebben osztom Kata véleményét.

2. Dehogynem, sok lúd disznót győz alapon..., no meg: egy fecske nem csinál nyarat, na de egy egész csapat?!!!

3. Jó ötlet, csináljunk.

Üdv: Böbe

validitas

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: validitas » kedd feb. 23, 2010 1:17 pm

Ja. Most sajnos nincs időm hosszabban írni, majd este. És az én nevemet is odabiggyesztheted:-)))
validitas

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » kedd feb. 23, 2010 1:34 pm

3. Ha gondoljátok, hétvégén összedobok egy alapító okiratot... Legalább 10-en kell legyünk indulásnál...
szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: nagyeva1980 » kedd feb. 23, 2010 1:38 pm

én benne vagyok. légyszi légyszi vegyetek be !!!!!!!!!!!!!! csinálunk egy érdekvédelmi szervezetet ?

a levélhez van egy javaslatom 12 pontra ( még várok javaslatokat ):

javasolt változtatások : v     bevallási nyomtatványok a bevallási határidő előtt legalább 30 nappal rendelkezésre         állnának ( jelenleg még az utolsó napokban sincs hibátlan bevallási verzióv     bevallási nyomtatványok egyszerűsödése (ideiglenes ipa megszűnése 1044 )v     törvényi változtatásokról  megfelelő tájékoztatást kapjunk ( apehos tájékoztatás legyen megbízható- ne pedig ahány ügyfélszolgálat-annyi válasz v     egyszerűbb, átláthatóbb, gyakorlatban alkalmazható  adórendszer (nem teszt alanyok vagyunk )v     legyen egy adónemv     vállalkozó barát gondolkodás módv     bírságolási tételek mérséklése ( jelenlegi átláthatatlan adórendszer nagy terhet ró ránk )v      v      

Vic

nagyeva1980

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: Nyerkiné » kedd feb. 23, 2010 1:43 pm

Ha befogadtok és is szeretnék az alapító tagok között lenni.
Nyerkiné

ElőzőKövetkező

Vissza: Adatszolgáltatás