Szia! Szerintem nagyon sok jó könyvelőprogram van, az a fontos hogy sokat "tudjon". Értem itt a gyorsmérleget, eredménykimutatást és sok egyéb.Szerintem tájékozódj ismerős könyvelőknél. Ha egy olyan bérprogrammal bővíthető ami feladást készít az ABEV-be, az főleg remek.
A regisztrációhoz talán kell igazolni a "3" évet valami módon. A továbbképzére "meg fognak találni" , annyi levelet fogsz kapni, hogy hajaj! Üdv:Napraforgó
Szia.
Én amit használok könyvelőprogramot az tud bérszámfejteni, targyieszköznyilvántartani. A listái jók és könnyen kezelhetők. Leírom a cég honlapcímét. Remélem nem számít reklámnak. Az árakról ott tudsz tájékozódni. Én meg vagyok velük elégedve. www.rlb.hu
A regisztrációra csak akkor van szükséged, ha nagy cégeket is akarsz könyvelni, akiknek mérleget kell hitelesíteni.
A regisztráció gyorsan megvan. Az oktatást meg bármely szakmai továbbképző központban el tudod intézni. Pl ott ahol a mérlegképest csináltad, hátha kapsz kedvezményt is.
Üdv: makl
Szia!
Én egy komplett kettős könyvviteli programot használok, készlet, tárgyi eszköz, bérszámfejtés, szállító-vevő, minden bevallás az ABEV felé importálható, rengeteg listázási lehetőség. Kicsit húzós az ára, de szerintem nagyon megéri: www.tensoft.hu
Szia!
Két hónapja vettem meg az RLB-s programot, szerintem könnyen kezelhető, jogszabálykövető, a frissítéseket folyamatosan letöltheted, ABEV-be és excel-be is tud importálni. Nekem is sokan ajánlották, kértem demo-t, kipróbáltam és bevált. Ja, és olcsó!
Én októberben adtam le a reg.lapot, azt mondták, hogy csak idéntől kötelező oktatásra mennem, de elmentem, mivel volt rá lehetőségem, a munkahelyemen keresztül. Amúgy kb. 2-2,5 hónap, mire kiküldik az igazolványt és hiába nézegettem a PM honlapját, nem volt frissítve szeptember óta a lista.
Szia!
Mekkorák azok a nagy cégek?
Szia!
Én úgy tudom, hogy 10 millió forint árbevétel felett kötelező a mérlegképes. Alatta az könyvel aki akar, nem kell regisztráció.
Szia Anna
De ahhoz már kell a regisztráció is? Mert a mérlegképes végzettség nem jár együtt a regisztrációval.
A regisztráció kötelező 10 milliós árbevétel feletti cég könyveléséhez, erről nyilatkozni kell, hogy amíg nincs reg., addig nem könyvelsz nagy céget, de másokat könyvelhetsz. Ha megszerzed a reg. igazolványt, visszavonod a nyilatkozot és könyvelhetsz mindenkit.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég