Szia Szilvi
adj meg egy e-mail címet, különben nehéz lesz.
:)
Brigi
Szia Szilvi
adj meg egy e-mail címet, különben nehéz lesz.
:)
Brigi
Aham, a lényeg! :) cavok@mailbox.hu
Köszönöm! :)
Szilvi
Sziasztok
Szeretnélek megkérni titeket, ha meg van adótan IV, adóinformatika, ellenőrzés é skommunikáció kidolgozott tételetek légyszi küldjétek el a zsofijuhasz@yahoo.com címre. Most van folyamatban a dótanácsadói képzésem, de pici gyerek és könyvelői munka mellett nem egyszerű.Ráadásul mikor elolvastam a tételekt egy kicsit meg is rémültem.
Meg ha valaki tudna információval segíteni adószakértői tanfolyammal kapcsolatban annak is nagyon örülnék.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Zsófi
Sziasztok!
Én most ősszel vizsgázok mindenből, kivéve adótan IV, adótervezés, számvitel.
Valaki tudna a briro@freemail.hu -ra bármilyen kidolgozott tételsort küldeni?
Nagyon szépen köszönöm előre is.
Üdv,
Brigi
Sziasztok!
Én most november elején fogok szóbeli vizsgázni Az adózás rendje és az adóigazgatási eljárásból. Tudnátok nekem segíteni kidolgozott tételsorral?
Előre is köszönöm:
Judit
Sziasztok,
Én márciusban vizsgázok ART-ból, légy szíves nekem is küldjetek kidolgozott tételsort.
Előre is köszönöm: Ildi ildibf@freemail.hu
Sziasztok!
Én januárban kezdem az adótanácsadói tanfolyamot. Nagyon örülnék ha tudnátok nekem segíteni tételsorok, kiegészítő anyagok stb. Címem: gaborszilvia@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!
Én is adózás rendjéből megyek vizsgázni. Légy szíves nekem is küldjetek kidolgozott tételeket a derkr@freemail.hu e-mail címre.
Köszönöm!!!!!
Olvassátok el a 8 # -as választ, a hely amire utalt
http://www.adoforum.hu/szakmai_forum/eroforras-keresese?wa=ADO1002
A megadott helyen nem találtam semmit. Légy szíves küldje el valaki az adózás rendje tételeket a derkr@freemail.hu címre.
Köszönöm!!!!!!!!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég