Lehet, hogy nem voltam elég pontos a témával kapcsolatban: a cég az enyém. A könyvelőm különböző okokra hivatkozva nem könyvelt, ennek tényét viszont utólag közölte (pl unokája született, gyógyfürdőben volt, APEH-ellenőrzése és VPOP-ellenőrzése volt többször), mint ahogy arról is utólag szereztem tudomást, hogy a bevallások nullásan mentek el.
A könyvelés átadásakor átadott 1-2 dossziét, de arról leltár nem készült, azt mondta minden benne van. Az új könyvelőmnek elvittem a teljes anyagot és amikor kibontotta, kérdezgette, hogy hol vannak a bevallások, ilyen és olyan papírok. Próbáltam hívni a volt könyvelőmet, de ahogy az elmúlt 2 hétben, azóta sem értem el. Ezért kértem itt segítséget, hiszen a tavalyi év még a levegőben lóg.
Szerződést nem kötöttünk, ismerős ajánlotta, persze az ismerőssel azóta haragban van.
A 6 milliót pedig az új könyvelő kérdezte, hogy 6 milliós a cég? Ott ültem és néztem csak előre, szó szerint ki a fejemből, mert én sem, és a többségi tulajdonos sem emelt törzstőkét.
Ezek után azt hiszem a cég jogi képviselője fog írni levelet, hiszen ha az én telefonomra nem reagál, gondolom a leveleimre sem fog. Nekem az éppen elég "hiba", hogy 6 millió van bármilyen papíron - magyarázat nélkül.
Azért köszönöm a segítséget!
Üdv: Zs.