Szia!
Arra az egy hétre főállású egyéni vállalkozó volt. Ezt a 09T1041-en is be kellett volna jelenteni. Arra az egy hétre egy havi 0958-as bevallást kell leadni. Az érintett negyedéves 0958-asból ezt az egy hetet ki kell hagyni.Az egy hétre eső bevallásban a minimálbér arányos része után kell megfizeti a járulékokat. Tehát az érintett negyedévre kettő 0958-as bevallást kell elkészíteni. Egy havit az érintett hónapra és egy negyedéveset.
Üdv. Olga
viszont arra az 1 hétre beadott havi bevallás megint hibára fut, de próbákozom:)
Jó lett!!
Szia!
Ne haragudj dolgom volt nem voltam gépközelben. Jól oldottad meg a feladatot. A dinamikus lapoknál figyelj, hogy csak párban lehetnek azaz 02-esből és a 05-ösből is kettőnek kell lennie.
A havinál meg a főlapon a teljes hónap szerepel a 02-es és 05-ös lapon meg csak az egy hét.
Ha sikerült megoldani akkor gratulálok.
Olga.
Igen, úgy csináltam, hogy belül csak 1 hét szerepel. És a párokra is figyeltem, de amúgy is hibát jelzett volna.
Köszönöm szépen, hogy együtt gondolkodtál velem. :)
Szerinted ha most beadom a 1041-est arra az 1 hétre, lesz szankciója? Nem szoktam késni, legalábbis saját hibámból nem.
Szia!
Szerintem lesz mert elkésett bevallásról van szó. Kettőt kell leadni.
Az egyiken be kell jelenteni hogy megszünt a 36 órát meghaladó munkaviszony melletti egyéni vállalkozása és új jogyviszonya keletkezett "főállású" egyéni vállalkozóként. Tehát 2 gördülő lap lesz egy V és egy U jellel.
Majd mégegyszer egy héttel későbbi dátummal, hogy V megszünt a "főállású" egyénivállalkozása és U munkaviszony melletti egyéni vállalkozó lett. Itt is 2 gördülőlap lesz.
Üdv. Olga
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég