Van aki arra esküszik, hogy a Kereskedelmi és Iparkamarába kell küldeni a panaszokat. Ezt az apehosok tanácsolták egyik fórumtársnak. A Kamara hivatott rá, hogy megvédje érdekeinket.
Én az Önkormányzatoknál is panaszkodtam amerre a vállalkozóim jártak, szerintem azt is meg lehet próbálni.
Kitartást Üdv Róza
Szia Róza!
Elvileg valóban a kamarák hivatottak az érdekképviseletre, de tették-e ezt valaha is? Mert én még soha nem hallottam róla. És már eddig is bőven megtehették volna, de nem hallottam-olvastam sehol sem, hogy bármelyik kamara is ágált volna az agyament jogszabályok, az életeket tönkretevő - akár többszörös - bírságok ellen. Amikor pl. a Munkaügyi Főfelügyelőség büntetése után egy évvel az APEH is bírságol ugyanazért a vétségért.
Ettől függetlenül szerintem elmehet a kamaráknak is, meg a tv-csatornáknak is. Minél nagyobb a vihar, annál jobb... és most úgysincs semmi szenzáció, amin hetekig csámcsoghatnának....
Kitartás! Üdv:Böbe
Sziasztok!
Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek és könyvelő ismerőseimmel kivétel nélkül támogatjuk.
De kicsit telhetetlen vagyok, van még egy téma, ami szerintem rengeteg embert érint (bár inkább munkavállalói szempontból) és ez a meleg-étkezési utalvány elfogadása. :(( Szintén "kedves" Apeh tájékoztató a témáról, konkrétan megfenyegetve benne elfogadót és felhasználót egyaránt.
Üdv:
Linda
Sziasztok!
Én is nagyon örülök az összefogásnak, és egyetértek validitassal abban, hogy ”minél nagyobb a vihar, annál jobb...”, vagyis minél több szerv szól mellettünk, annál nagyobb az esélye, hogy eredményes is lesz.
Üdv.: Budainé
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 41 vendég