Adófórum

Adózási és számviteli információk

Nyilt levél

Adatszolgáltatás

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » pén. feb. 05, 2010 10:21 am

Könyörgöm! Ne küldjük el mindannyian, mert csak papírmunkát okozunk vele az OBH-ban! Várjuk meg az első reakciót.
szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: Nyerkiné » pén. feb. 05, 2010 11:04 am

Meggyőztetek, mindenben, ha tudom valahova én is elküldöm az anyagot (nem az OBH-ba), hogy minél nagyobb legyen a zavaros víz felkavarása. Várom a fejleményeket.
Nyerkiné

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: Rozalinda » pén. feb. 05, 2010 11:47 am

Van aki arra esküszik, hogy a  Kereskedelmi  és  Iparkamarába  kell küldeni a panaszokat.   Ezt az apehosok   tanácsolták egyik  fórumtársnak. A Kamara hivatott rá, hogy  megvédje érdekeinket.

Én az Önkormányzatoknál is panaszkodtam amerre a vállalkozóim  jártak, szerintem azt is meg lehet  próbálni.  

Kitartást   Üdv  Róza 

Rozalinda

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » pén. feb. 05, 2010 11:50 am

Szerintem ez tévedés... Az ombudsmannak sokkal több lehetősége van. A Kamara fellépését legfeljebb "köhögésnek" veszik, de az ombuccman párszor már megregulázta őket...
szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: validitas » pén. feb. 05, 2010 12:17 pm

Szia Róza!

Elvileg valóban a kamarák hivatottak az érdekképviseletre, de tették-e ezt valaha is? Mert én még soha nem hallottam róla. És már eddig is bőven megtehették volna, de nem hallottam-olvastam sehol sem, hogy bármelyik kamara is ágált volna az agyament jogszabályok, az életeket tönkretevő - akár többszörös - bírságok ellen. Amikor pl. a Munkaügyi Főfelügyelőség büntetése után egy évvel az APEH is bírságol ugyanazért a vétségért.

Ettől függetlenül szerintem elmehet a kamaráknak is, meg a tv-csatornáknak is. Minél nagyobb a vihar, annál jobb... és most úgysincs semmi szenzáció, amin hetekig csámcsoghatnának....

Kitartás! Üdv:Böbe

validitas

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: linda26 » pén. feb. 05, 2010 12:22 pm

Sziasztok!

Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek és könyvelő ismerőseimmel kivétel nélkül támogatjuk.

De kicsit telhetetlen vagyok, van még egy téma, ami szerintem rengeteg embert érint (bár inkább munkavállalói szempontból) és ez a meleg-étkezési utalvány elfogadása. :((   Szintén "kedves" Apeh tájékoztató a témáról, konkrétan megfenyegetve benne elfogadót és felhasználót egyaránt.

Üdv:

Linda

linda26

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: 494 » pén. feb. 05, 2010 12:22 pm

Rendben. Pedig pont azt gondoltam, hogy ha megkapják ugyanazt ezerszer, akkor tán.... Oké, várunk.
494

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » pén. feb. 05, 2010 12:24 pm

Ebben az ügyben a szakszervezetek már ordibálnak. Ezt bízzuk rájuk...
szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » pén. feb. 05, 2010 12:25 pm

Egyedül az Orvosi Kamara a kivétel... Éger,Gyenes, Bélteczki és Selmeczi doktorokat az aktuális EüM megfojtaná egy kanál vízben...
szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: Budainé » pén. feb. 05, 2010 12:36 pm

Sziasztok!

Én is nagyon örülök az összefogásnak, és egyetértek validitassal abban, hogy ”minél nagyobb a vihar, annál jobb...”, vagyis minél több szerv szól mellettünk, annál nagyobb az esélye, hogy eredményes is lesz.

Üdv.: Budainé

Budainé

ElőzőKövetkező

Vissza: Adatszolgáltatás